Schadevergoeding na aanrijding vrachtauto

Schadevergoeding na aanrijding vrachtauto

Tjip Ridder

Weer een tevreden cliënt van Ridder Letselschade, ondanks de vervelende aanrijding in oktober vorig jaar in de omgeving van Amstelveen. Een echtpaar rijdt op de snelweg, als hun auto van de zijkant wordt aangereden  door een vrachtauto. De auto van het echtpaar raakt in een slip en komt achterstevoren op de snelweg stil te staan. De man en de vrouw zien het verkeer met hoge snelheid op hen afkomen!  Gelukkig kon een tweede aanrijding worden voorkomen.

Aanrijding met vrachtauto

De vrouw loopt bij de aanrijding met de vrachtauto en de spin daarna, over haar hele lijf kneuzingen op en is een tijd arbeidsongeschikt. Ook kan zij niet de mantelzorg aan een familielid verlenen, wat zij voor de aanrijding vol overgave deed. Kortom, één moment onoplettendheid van de vrachtwagenchauffeur betekende een grote verandering in het leven van deze vrouw.

Slachtofferhulp Nederland

Via Bureau Slachtofferhulp Nederland (SHN) kwam de vrouw met haar letselschade bij Ridder Letselschade in Zeewolde terecht. Eén van onze letselschadejuristen, mr. Sjoerd Lodewijk, heeft deze zaak binnen een jaar met een voor de vrouw zeer aanvaarbare schadevergoeding geregeld. De vrouw was erg tevreden over zowel het bereikte resultaat als over de weg daar naartoe.

Keurmerk Letselschade

In het kader van de Stichting Keurmerk Letselschade meten wij de klanttevredenheid. Daartoe wordt aan iedere cliënt van wie het dossier wordt afgesloten, een enquêteformulier toegestuurd. De vrouw vulde het enquêteformulier in en gaf mr. Lodewijk het eindcijfer 9. Zij schreef er verder bij: “(…) nogmaals dank voor jouw inzet en die van je collegae. Ongedwongen contacten, heldere berichtgeving en hoge snelheid van handelen. Verbetermogelijkheden? Ik zou het niet weten!”

Vragen over uw letselschade?

Hebt u een vraag over uw letselschade? Bel ons gerust, wellicht kunnen wij van u ook een tevreden cliënt maken. Bellen kost niets en geeft geen verplichtingen. Wij werken gratis voor onze cliënten, want de verzekeraar moet ons betalen. Op werkdagen tot 22.00 uur bereikbaar via: 036 – 522 03 42.

De laatste blogs

Default Image

Waarom keurmerkkantoren lid moeten worden van de NLE

Medio 2023 is Ridder Letselschade weer lid geworden van de branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE). Wij merkten namelijk dat de NLE ondertussen was uitgegroeid tot een volwaardige branchevereniging, die de belangen van de aangesloten leden en daarmee van slachtoffers die letselschade willen claimen, behartigt. Belangrijk is om te vermelden dat de NLE alleen toegankelijk is […]

Tjip Ridder

Lees meer
Default Image

Hoe zit het met de kosten wanneer je letselschade wilt claimen?

Vaak krijgen wij vragen van (mogelijke) cliënten hoe het met de kosten zit die ze moeten betalen voor het claimen van hun letselschade, de zogenaamde buitengerechtelijke kosten. Vaak vraagt men of het op basis van no cure no pay kan. Dat kan dus niet, maar onze oplossing is nog veel voordeliger voor de cliënt. Dat […]

Tjip Ridder

Lees meer
Default Image

Second opinion levert € 140.000,00 op!

In februari 2021 namen wij een dossier over van een rechtsbijstandsverzekeraar, omdat hun verzekerde, een man van toen 26 jaar, ontevreden was over de dossierbehandeling. Hij had begin 2017 een eenzijdig ongeval doorgemaakt en werd sindsdien bijgestaan door de rechtsbijstandsverzekeraar tegen de SVI-verzekeraar. Deze jongeman had tot het moment van de overname slechts € 1.200,00 […]

Tjip Ridder

Lees meer
© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks