Gevecht met de Staat succesvol afgerond

Ridder Letselschade heeft de juridische strijd met de Staat der Nederlanden inzake een letselschade door een bedrijfsongeval, onlangs succesvol afgesloten. Eerder hebben wij op diverse  nieuwssites (klik hier) een artikel geplaatst dat betrekking had op een bedrijfsongeval van een medewerker in een penitentiaire inrichting. Daarvoor is de Staat der Nederlanden aansprakelijk gesteld. Drie keer moest de hulp van de bestuursrechter worden ingeroepen voordat het kwam tot een erkenning van de aansprakelijkheid en een schadevergoeding voor het slachtoffer. Onlangs is deze zaak tussen onze cliënt en de Staat, afgesloten. Nu nog de strijd met het advocatenkantoor te Harderwijk dat wij hadden ingeschakeld voor de procedure, dat een beroepsfout maakte door een door de rechtbank opgelegde dwangsom, niet aan de Staat te laten betekenen. Wordt vervolgd.

De cliënt stuurde ons recent een e-mail met onder meer de volgende tekst:

Op de eerste plaats wil ik u, en uw  team bedanken voor de prettige samenwerking. Ik zal dan ook zeker Ridder Letselschade aanbevelen bij mijn collega’s, vrienden of kennissen als zij een probleem hebben op het gebied van letselschade.

Ps. Zijn de bloemen bij u op het kantoor afgegeven?”

Hebt u ook een vraag over uw letselschadedossier? Belt of mailt u ons gerust. Klik hier voor het contactformulier of bel 036 – 522 03 42.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks