Direct inzicht in uw zaak: doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

  • Eerste slag gewonnen in een 15-jarig letselschadetraject!

Gevecht met de Staat succesvol afgerond

28 Mei, 2014 16:33

Ridder Letselschade heeft de juridische strijd met de Staat der Nederlanden inzake een letselschade door een bedrijfsongeval, onlangs succesvol afgesloten. Eerder hebben wij op diverse  nieuwssites (klik hier) een artikel geplaatst dat betrekking had op een bedrijfsongeval van een medewerker in een penitentiaire inrichting. Daarvoor is de Staat der Nederlanden aansprakelijk gesteld. Drie keer moest de hulp van de bestuursrechter worden ingeroepen voordat het kwam tot een erkenning van de aansprakelijkheid en een schadevergoeding voor het slachtoffer. Onlangs is deze zaak tussen onze cliënt en de Staat, afgesloten. Nu nog de strijd met het advocatenkantoor te Harderwijk dat wij hadden ingeschakeld voor de procedure, dat een beroepsfout maakte door een door de rechtbank opgelegde dwangsom, niet aan de Staat te laten betekenen. Wordt vervolgd.

De cliënt stuurde ons recent een e-mail met onder meer de volgende tekst:

"Op de eerste plaats wil ik u, en uw  team bedanken voor de prettige samenwerking. Ik zal dan ook zeker Ridder Letselschade aanbevelen bij mijn collega’s, vrienden of kennissen als zij een probleem hebben op het gebied van letselschade.

 

Ps. Zijn de bloemen bij u op het kantoor afgegeven?"

Hebt u ook een vraag over uw letselschadedossier? Belt of mailt u ons gerust. Klik hier voor het contactformulier of bel 036 - 522 03 42.

Terug
036 522 0342