Tevreden na afwikkeling letselschade door ongeval

In augustus 2011 rijdt een vrouw in haar auto op de A4 ter hoogte van de Plaspoelpolder. Plotseling ziet zij een aantal auto’s op de rijbaan stilstaan. Zij probeert nog te stoppen, maar dat lukt haar niet. Ook de voor haar rijdende auto kan niet tijdig tot stilstand komen. Beide komen in botsing met het voertuig dat stil staat op de weg. Wat blijkt, de auto die stilstond, had een ladder verloren. Kennelijk was die niet goed vastgemaakt. Men was gestopt om de ladder van de rijbaan te halen.

Aansprakelijkheid en schadevergoeding

De vrouw neemt ons in de arm om haar te helpen bij het claimen van haar letselschade. Zij heeft direct na het ongeluk namelijk onder meer hoofpijn en pijn in nek, schouders en rug. Zij heeft wel een schadeverzekering inzittenden, maar die keert niet alle schadecomponenten volledig uit. De verzekeraar van het stilstaande voertuig erkent wel aansprakelijkheid, maar stelt dat de vrouw ook eigen schuld heeft omdat zij niet tijdig tot stilstand kon komen.

Letselschadejurist

Onze letselschadejurist weet het zo te plooien, dat een deel van de schade wordt verhaald bij de verzekeraar die de schadeverzekering inzittenden heeft afgesloten en dat het andere deel bij de WA-verzekeraar van het stilstaande voertuig wordt geclaimd. Zo krijgt de vrouw uiteindelijk, na heel veel discussie, toch nog haar volledige schade vergoed.

De vrouw vult een klanttevredenheidsformulier in. Zij geeft aan de letselschadejurist die de zaak behandelde, als eindcijfer een 10!Zij geeft aan dat zij niets anders dan tevreden is over de afwikkeling van haar dossier. Kijk, daar doen we het nou voor . . . .

Vragen over uw letselschadedossier?

Hebt u vragen over uw letselschadedossier? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail. Wij gaan gratis voor u aan het werk, daar hoeft u het niet voor te laten. Op werkdagen zijn wij tot 22.00 uur voor uw vragen bereikbaar via 036 – 5220342. U kunt ook hier klikken voor het contactformulier.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks