Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Schouderletsel na verkeersongeval

28 Oktober, 2014 16:15

Een man raakt eind 2008 betrokken bij een verkeersongeval, doordat een tegemoetkomende automobilist op de verkeerde weghelft terechtkomt. De man loopt letsel op aan beide knieën en aan de linkerschouder. De knieklachten zijn vrij snel weer over, maar het letsel aan de schouder levert blijvende klachten en beperkingen op. Univé, de verzekeraar van de tegenpartij, erkent aansprakelijkheid en geeft aan de schade te willen vergoeden. Men stelt zelfs een budget ter beschikking om de werkplek van de man aan te passen.

Schadevergoeding te laag

In het voorjaar van 2011 komt de man naar Ridder Letselschade, omdat hij dan een standpunt moet innemen over een eindvoorstel dat Univé op tafgel heeft gelegd. Hij vraagt zich af of dat wel genoeg is en of Univé wel met alle schadeposten rekening heeft gehouden. Erry Grootenboer, personenschaderegelaar, beoordeelt de aangeboden vergoeding als te laag en gaat ter onderbouwing, aanvullend bewijs verzamelen. Ook wordt er een onafhankelijk orthopedisch deskundige gevraagd de man te onderzoeken en daarover te rapporteren.

Uiteindelijk leidt de inschakeling van Ridder Letselschade tot een veel hogere schadevergoeding voor het slachtoffer. De man is erg tevreden over onze dienstverlening en het behaalde resultaat. In het kader van de klanttevredenheidsmeting, geeft hij aan zijn letselschadespecialist het eindcijfer 10!

Vragen over letselschade en schadevergoeding?

Hebt u ook letsel opgelopen bij een ongeval en wilt u gratis advies of rechtsbijstand? Bel ons dan gewoon, het kost u niets. Ook u kunt tevreden klant van ons worden en met een goed gevoel uw letselschadedossier afsluiten.

Wij zijn op werkdagen tot 22.00 uur via 036 - 522 03 42 bereikbaar voor al uw vragen. U kunt ook hier het contactformulier invullen.

Terug
Test: recht op letselschade?