Twee letselschade dossiers prima afgerond

Twee letselschade dossiers werden tot volle tevredenheid van het slachtoffer afgerond.

Ongeval met fiets

Een 83-jarige vrouw wordt, rijdend op haar fiets, aangereden door een automobilist. Zij valt van haar fiets en loopt daarbij onder meer een gebroken sleutelbeen en een scheur in haar rugwervel op. Ook klaagde zij over doofheid en duizelingen. Zij moest twee nachten in het ziekenhuis doorbrengen ter observatie. Haar zoon nam met Ridder Letselschade contact op en de zaak werd ook in behandeling genomen door schadecorrespondent Eveline Ronkes. Zij heeft dit dossier onlangs afgerond en kreeg voor haar inspanningen het cijfer 8 van de cliënte.

Tevreden na afronding letselschade dossier

Dit is wat de zoon ons liet weten: “

Beste Eveline,

Mede dank zei jou/jullie hulp is na 1.5 jaar alles wat er mogelijk was afgewikkeld,van moeder haar fietsongeluk. Alles wat betaald diende te worden is betaald en/of ontvangen. Namens m,n moeder en natuurlijk van mezelf willen we jou graag hartelijk danken voor je inzet en zeker ook voor, je medeleven. In het onderzoek wat speelde ivm het functioneren en begeleiden van je klanten,hebben we dan ook de hoogst mogelijke cijfers gegeven. En zeker zullen we jou/jullie indien nodig aanbevelen, bij mensen die ook iets naars is overkomen.

nogmaals bedankt,

groeten fam. …”

Cosmetisch letsel

Dan het dossier van een jonge vrouw, die als gevolg van een verkeerde behandeling in een schoonheidssalon, brandwonden aan een onderbeen opliep. De verzekeraar betaalde de vrouw, na tussenkomst van collega Eveline Ronkes, schadecorrespondent bij Ridder Letselschade, enkele duizenden euro’s voor gemaakte kosten en smartengeld. De vrouw was erg blij met de wijze waarop haar dossier door Ridder Letselschade was behandeld. Zij vulde in het klanttevredenheidsformulier het cijfer 10 in en schreef daarbij: “Zeer klantvriendelijk en een goede persoonlijke serivce“. Ook gaf zij aan geen verbetermogelijkheden te zien. Kortom, weer een tevreden cliënte!

Vragen over uw letselschadedossier?

Wilt u een gratis second opinion of wilt u uw dossier bij ons direct in behandeling geven of vrijblijvend bespreken, bel dan gewoon. Het kost u niets en u zit ook nergens aan vast. Wij zijn bereikbaar via 036-5220342 of klik hier voor de letselschadetest.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks