Studente blij met regeling letselschade

In december 2012 rijdt een jonge studente achterop de fiets van haar vriend, als zij worden aangereden door een personenauto. De studente belandt door de aanrijding met haar rug op de motorkap van de auto. Vervolgens valt zij op de grond. Haar fiets is helemaal kapot en ook is er kleding beschadigd.

Letsel

Zij loopt letsel op aan haar rug, die helemaal gekneusd is. Ook heeft ze last van nekpijn. Ze moet voor behandeling en controle naar haar huisarts en daarna naar de fysiotherapeut. Na een maand of zes zijn de ergste rugklachten wel over, maar zij krijgt het advies om niet meer te gaan hockeyen, haar lievelingssport.

Studievertraging

Gelukkig loopt de studente geen studievertraging op. Als dat wel het geval was geweest, was die schadepost berekend volgens de richtlijnen van De Letselschaderaad.

Schadevergoeding

De studente ontving een passende schadevergoeding inclusief smartengeld, zonder dat er een vaststellingsovereenkomst behoefde te worden ondertekend.

Klanttevredenheid

In het kader van het Keurmerk Letselschade vult de studente het enquêteformulier in. Zij geeft haar dossierbehandelaar, mr. T. Ridder, een 10. Zij is met name zeer tevreden over de hoogte van de schadevergoeding, maar ook over de snelheid van de afwikkeling van haar dossier. Dat kon na zo’n acht maanden immers al worden afgerond.

Vragen over letselschade?

Hebt u vragen over uw letselschade? Bel of e-mail ons gerust, het kost u niets. Wij zijn op werkdagen tot 22.00 uur via 036 – 522 03 42 beschikbaar voor al uw vragen op het gebied van letselschade. U kunt ook hier klikken voor het contactformulier.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks