Letselschade snel geregeld!

Letselschade snel geregeld!

Tjip Ridder

De afwikkeling van een letselschadedossier door een letselschadespecialist hoeft niet altijd lang te duren. Dat ondervonden de heer en mevrouw W, nadat zij in mei 2011 een aanrijding hadden gehad. Via hun accountant waren zij op het spoor van Ridder Letselschade gezet, omdat zij zelf vragen hadden bij de afwikkeling door de verzekeraar. Met de verzekeraar waren zij namelijk al bijna een jaar aan het bakkeleien en dat resulteerde uiteindelijk in een aanbod van enkele duizenden euro’s voor de vergoeding van hun letselschade. Dat wilden zij wel eens door een letselschadespecialist laten beoordelen.

Frontale aanrijding

Het echtpaar op leeftijd zat nietsvermoedend in hun auto toen die frontaal werd aangereden. Door het uitklappen van de airbags liep de man brandwonden op aan de arm en in het gezicht. De vrouw klaagde over pijn in de nek/schouder, mogelijk door de autogordel die was aangespannen. Met name de vrouw was hierdoor in het huishouden behoorlijk beperkt. Zij moest zich gedurende langere tijd onder behandeling stellen van een fysiotherapeut.

Vergoeding letselschade

De verzekeraar bood uiteindelijk, na de nodige correspondentie, enkele duizenden euro’s aan ter vergoeding van de letselschade. Dat vond het echtpaar maar karig en men wilde van Ridder Letselschade weten of dat wel een redelijke vergoeding van de letselschade mocht worden genoemd. Mr. Sjoerd Lodewijk, letselschadejurist, heeft de zaak in onderzoek genomen en wist al na enkele weken een (veel) hogere schadevergoeding te realiseren. De verzekeraar was namelijk ondermeer ‘vergeten’ om rekening te houden met de vergoeding van de huishoudelijke hulp.

Het echtpaar was erg blij met onze inschakeling en deelde mee dat zij dat nooit zelf hadden kunnen bereiken. Ze wilden alleen dat zij veel eerder bij Ridder Letselschade hadden aangeklopt . . .

Vragen over uw letselschade?

Hebt u ook vragen over de vergoeding van uw letselschade? Bel of mail ons gerust, het is echt gratis! Ook al kunnen wij u niet zelf van dienst zijn, dan kunnen wij u meestal wel goed doorverwijzen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tot 22.00 uur via 036 – 522 03 42 of klik anders hier voor het contactformulier.

De laatste blogs

Default Image

Waarom keurmerkkantoren lid moeten worden van de NLE

Medio 2023 is Ridder Letselschade weer lid geworden van de branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE). Wij merkten namelijk dat de NLE ondertussen was uitgegroeid tot een volwaardige branchevereniging, die de belangen van de aangesloten leden en daarmee van slachtoffers die letselschade willen claimen, behartigt. Belangrijk is om te vermelden dat de NLE alleen toegankelijk is […]

Tjip Ridder

Lees meer
Default Image

Hoe zit het met de kosten wanneer je letselschade wilt claimen?

Vaak krijgen wij vragen van (mogelijke) cliënten hoe het met de kosten zit die ze moeten betalen voor het claimen van hun letselschade, de zogenaamde buitengerechtelijke kosten. Vaak vraagt men of het op basis van no cure no pay kan. Dat kan dus niet, maar onze oplossing is nog veel voordeliger voor de cliënt. Dat […]

Tjip Ridder

Lees meer
Default Image

Second opinion levert € 140.000,00 op!

In februari 2021 namen wij een dossier over van een rechtsbijstandsverzekeraar, omdat hun verzekerde, een man van toen 26 jaar, ontevreden was over de dossierbehandeling. Hij had begin 2017 een eenzijdig ongeval doorgemaakt en werd sindsdien bijgestaan door de rechtsbijstandsverzekeraar tegen de SVI-verzekeraar. Deze jongeman had tot het moment van de overname slechts € 1.200,00 […]

Jessica Ridder

Lees meer
© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks