Meting klanttevredenheid bij letselschade

Ridder Letselschade is gestart met het meten van de klanttevredenheid bij letselschade. Het idee bestond al veel langer, maar het meedoen aan de pilot van de audit van Stichting Keurmerk Letselschade, heeft de doorslag gegeven. Wij als organisatie vinden het namelijk belangrijk om van onze klanten, slachtoffers met letselschade, te horen wat zij goed of slecht vinden aan onze dienstverlening. Alleen zo kunnen wij het niveau van onze dienstverlening verbeteren door inzicht te krijgen in ons handelen, ons taalgebruik, onze bereikbaarheid, etc.

Communicatie en bereikbaarheid van Ridder Letselschade

Wij vinden het allereerst belangrijk om simpel en doeltreffend met onze klanten te communiceren. Jip en Janneke taal dus. Voor zowel de universitair geschoolde klanten, als voor degene met lagere of helemaal geen opleiding. Dat blijkt ook al wel uit onze website, waar wij het gebruik van vaktaal zoveel mogelijk vermijden. Wij krijgen wel eens het verwijt van onze collega’s dat onze site niet juridisch genoeg is. Dat is voor ons juist een compliment, het moet voor iedereen duidelijk zijn, vooral voor de niet-juridisch geschoolden. Juridische prietpraat heeft voor het letselschadeslachtoffer geen meerwaarde!

Dan natuurlijk de bereikbaarheid. Telefonisch bereikbaar zijn vanaf 08.00 tot 22.00 uur op werkdagen, dat is ons motto. Natuurlijk zijn de avonden bedoeld voor nieuwe klanten die met hun vragen zitten en die dan de tijd en rust hebben om eens te overleggen met een letselschadespecialist. Maar ook gewoon tijdens kantooruren zijn wij goed bereikbaar en kunt u vrijwel altijd uw letselschadebehandelaar aan de telefoon krijgen. Reageren op post of e-mails heeft ook prioriteit, dat moet binnen een paar dagen gebeurd zijn, uitzonderingen daargelaten.

Klanttevredenheidsmeting bij letselschade

In opdracht van de Stichting Keurmerk Letselschade gebruiken wij een formulier dat aan iedere klant van wie het dossier is afgesloten wordt toegezonden. Tot op heden is het gemiddelde cijfer 9.3 en iedere oud-cliënt heeft te kennen gegeven dat men ons wilde aanbevelen bij anderen. Dat merken wij ook, want wij ontvangen steeds meer verzoeken tot het verlenen van rechtshulp bij letselschade via mond-tot-mond reclame. Dat is wel het beste bewijs van de kwaliteit van onze dienstverlening, waarmee wij natuurlijk erg blij zijn.

Stichting Keurmerk Letselschade

Zoals hierboven vermeld, heeft Ridder Letselschade meegedaan (wij hebben onszelf aangemeld) voor de pilot van de nieuwe audit van de Stichting Keurmerk Letselschade. Wij hadden het keurmerk al vanaf december 2008, maar alle kantoren met het keurmerk zijn verplicht de audit te ondergaan om de accreditatie te verkrijgen. Dat betekent dat men aan nog strengere eisen moet voldoen om het keurmerk te houden. Dit is de volgende stap om te komen tot kwalitatief goede dienstverlening die garandeert dat de belangen van de cliënt, het letselschadeslachtoffer, centraal staan en niet de belangen van het kantoor. Om u gaat het dus, niet om ons!

Contact opnemen met Ridder Letselschade?

Hebt u vragen over de dienstverlening van Ridder Letselschade? Bel of mail ons gerust, het kost u niets en verplicht u tot niets. Klik hier voor het contactformulier of bel ons op 036 – 522 03 42.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks