Wanneer u tijdens uw werk gewond bent geraakt door een bedrijfsongeval met een machine, kan dit ernstige gevolgen hebben. Naast lichamelijk gevolgen veroorzaakt een bedrijfsongeluk ook vaak financiële schade. In de meeste gevallen kunt u uw werkgever aansprakelijk stellen voor het ongeval en uw letselschade op hem verhalen.

Ridder Letselschade geeft gratis juridische bijstand aan slachtoffers van een arbeidsongeluk met een machine. Wilt u uw zaak bespreken met een van onze letselschadespecialisten? Neem dan contact met ons op via 036 522 0342 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

036 522 0342 Stel een vraag

  • Gratis juridische bijstand bij letselschade claimen
  • Betrokken team letselschadespecialisten
  • Specialistische kennis bij het berekenen van smartengeld
  • Wij dragen het Keurmerk Letselschade
  • Bereikbaar tot 22:00 uur: telefonisch en via online chat
Nationaal keurmerk letselschade

Aansprakelijkheid bij verwonding door machine

Uw werkgever is verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkvloer. Hij moet ervoor zorgen dat de werkplek veilig is, dat de machines onderhouden zijn en dat alle werknemers goed zijn geïnstrueerd over het gebruik van de machines. Wanneer er een ongeluk met een machine gebeurt, is de werkgever daarom in de meeste gevallen aansprakelijk. Alleen wanneer er kan worden aangetoond dat de werknemer zich bewust roekeloos heeft gedragen of opzettelijk een onveilige situatie heeft gecreëerd, kan de werknemer verantwoordelijk worden gehouden voor de gevolgen van het ongeval.

Een werkgever is dus meestal aansprakelijk bij een bedrijfsongeval met een machine. Over het algemeen zijn werkgevers goed verzekerd voor arbeidsongevallen en zal het aansprakelijk stellen van uw werkgever geen problemen opleveren. Ridder Letselschade helpt u bij het claimen van uw letselschade.

Schadevergoeding na bedrijfsongeval met machine

Wanneer u gewond bent geraakt door een ongeval met een machine op uw werk, maakt u waarschijnlijk kosten. Denk hierbij aan medische kosten, reiskosten, kosten voor huishoudelijke hulp en aanpassingen aan uw woning in geval van blijvend letsel. Daarnaast loopt u wellicht inkomsten mis doordat u moet herstellen van het ongeval. Al deze schadeposten kunt u verhalen op uw werkgever. Ridder Letselschade maakt voor u een schadeberekening en claimt de geleden schade bij uw werkgever. Ook wanneer u arbeidsongeschikt bent geraakt na een bedrijfsongeval met een machine staat Ridder Letselschade u graag bij in uw claim tegen uw werkgever of dienst verzekeraar.

Wat te doen na arbeidsongeval met machine?

Wanneer u op uw werk verwondingen heeft opgelopen door een machine, zoekt u uiteraard eerst medische hulp. Een arts kan uw verwondingen behandelen en een medisch dossier opbouwen van het letsel dat u heeft opgelopen. Hiermee kunt u later aantonen dat uw verwondingen inderdaad zijn veroorzaakt door het ongeval met een machine. De tweede stap is het inschakelen van juridische hulp. Zo wordt u direct bijgestaan door een letselschadespecialist bij het claimen van uw letselschade. Vergeet ook niet om bewijsmateriaal te verzamelen. Maak indien mogelijk foto’s van de situatie en van uw verwondingen. Vraag ook collega’s die getuige waren van het bedrijfsongeval om een verklaring af te leggen. Tot slot is het belangrijk om alle kosten die u maakt door het opgelopen letsel bij te houden.

Gratis rechtshulp na letselschade door machine

Heeft u letsel opgelopen door een bedrijfsongeval met een machine? Onze letselschade-experts helpen u bij het aansprakelijk stellen van uw werkgever en het claimen van uw letselschade. U kunt ons bereiken door te bellen naar 036 522 0342 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks