Na een ongeval kan voor u als slachtoffer de wereld op z’n kop staan. U kunt dan zelfs te maken krijgen met een noodzakelijke verhuizing, met verhuiskosten en kosten van herinrichting.  Wanneer een ander verantwoordelijk is voor het veroorzaken van uw letselschade, dan kunt u deze kosten vergoed krijgen in uw letselschadeclaim.

Ridder Letselschade helpt u geheel gratis bij het claimen van deze verhuiskosten en kosten van herinrichting. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op  036 522 0342

  • Landelijk werkzaam: wij komen bij u langs om de zaak te bespreken
  • Tot 22.00 bereikbaar: telefonisch & online chat
  • Gratis rechtshulp: letselschade claimen kost u niets
  • Klantbeoordeling van 9/10
  • Inloopspreekuur: ma 9.30 – 12.00 uur
Nationaal keurmerk letselschade

Hulp inschakelen

“U heeft door toedoen van een ander beenletsel opgelopen, dit heeft verstrekkende gevolgen voor uw dagelijks leven. U heeft dus recht op een schadevergoeding! Ik neem al het werk rondom de zaak uit handen en zorg dat u een schadevergoeding krijgt. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel.”

– Tjip Ridder, Directeur Ridder Letselschade

036 522 0342
06 50 22 24 23
info@ridder-letselschade.nl

Waar moet u bij verhuiskosten en kosten van herinrichting aan denken?

U kunt met betrekking tot deze schadepost denken aan de situatie dat uw huidige woning vanwege uw letsel na uw ongeval ongeschikt is geworden. Wellicht kan dit met bepaalde aanpassingen verholpen worden. Hiertoe kunt u het beste vooraf een aanvraag indienen bij uw gemeente op grond van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Indien het niet mogelijk is om dergelijke aanpassingen in uw woning aan te brengen bent u misschien genoodzaakt om te verhuizen. Denkt u hierbij aan het voorbeeld dat u in een bovenwoning woont zonder lift en u geen trap kunt lopen.

De kosten die u maakt ter herinrichting van de woning dan wel met betrekking tot een genoodzaakte verhuizing, kunnen meegenomen worden in uw letselschadeclaim. Indien u een koophuis moet verlaten voor een huurwoning, kunnen er problemen ontstaan bij de eventuele winst die u op uw woning maakt, dan wel het verlies dat u moet incasseren. Om deze problemen het hoofd te kunnen bieden, hebt u een ervaren letselschade jurist nodig.

Letselschade claimen via een ervaren jurist

Ridder Letselschade zorgt dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze juristen nemen uw zaak  bijna volledig uit handen. U moet ons natuurlijk wel van de benodigde informatie voorzien zodat wij uw claim kunnen onderbouwen. Wij nemen contact op met de aansprakelijke partij en zorgen dat u zich alleen hoeft te richten op herstel. Claim uw verhuiskosten en kosten van herinrichting  dus via Ridder Letselschade. Wij zijn bereikbaar via 036-522 03 42, via info@ridder-letselschade.nl of via het onderstaande contactformulier.

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks