Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Schadevergoeding door letselschadespecialist

18 Juli, 2014 16:26

In 2007 overkwam de heer V. een bedrijfsongeval. Hij liep daarbij een breuk van het heiligbeen op. Dat letsel bezorgde hem veel beperkingen en pijnklachten waardoor hij uiteindelijk arbeidsongeschikt raakte. Hij had zijn letselschadedossier in behandeling gegeven aan een advocaat, niet zijnde een letselschadeadvocaat. Die lukte het niet om in 2,5 jaar een voorschot voor de man te realiseren, terwijl de aansprakelijkheid wel erkend was.

De man besloot om een letselschadespecialist in de arm te nemen en kwam uit bij Ridder Letselschade. In 2010 namen wij het letselschadedossier van de advocaat over. Nu, ongeveer 1,5 jaar nadat wij de zaak hadden overgenomen, is de zaak tot de volle tevredenheid van de man afgerond met een schadevergoeding van maar liefst € 65.000,00 (belastingvrij).

Hij liet ons weten dat hij erg tevreden was over onze manier van werken en over het bereikte resultaat. In het klanttevredenheidsformulier gaf hij een eindscore van 9 aan op een schaal van 1-10.

Ook contact opnemen met Ridder Letselschade?

Wilt u uw letselschadedossier ook door een echte specialist laten behandelen? Bel ons gerust op werkdagen tot 22.00 uur op 036 - 522 03 42 of klik hier voor het contactformulier.

Terug
Test: recht op letselschade?