Opleiding afgebroken door whiplash, letseldossier gesloten!

Opleiding afgebroken door whiplash, letseldossier gesloten!

Tjip Ridder

Een jonge vrouw die vanuit een EU-land in Nederland een opleiding tot patentgemachtigde volgde, liep eind 2008 bij een aanrijding whiplashklachten op. Zij raakte hierdoor arbeidsongeschikt en moest haar opleiding tot patentgemachtigde, hierdoor helaas afbreken. Bovendien werd ze depresseif en tot overmaat van ramp liep haar huwelijk op de klippen. Toen er ook nog een arbeidsconflict ontstond en haar dienstverband werd beëindigd, zag ze het leven even niet meer zitten.

Rechtsbijstand

‘Gelukkig’ voor de vrouw had ze een rechtsbijstandverzekering. Over de dienstverlening was ze echter niet te spreken, reden voor haar om naar een letselschade-advocaat te stappen. De rechtsbijstand die daar werd verleend, was op zich kwalitatief wel in orde, maar leidde naar de zin van de vrouw niet voldoende snel naar een resultaat, namelijk een afwikkeling van haar letseldossier. Zij is dus op zoek gegaan naar andere rechtsbijstandverlener en kwam bij ons terecht.

Vaststellingsovereenkomst

In juli 2012 namen wij de zaak van de advocaat over. Nu is onlangs de vaststellingsovereenkomst ondertekend. In plaats van een vrij gering bedrag dat de advocaat haar had voorgehouden, werd een claim gehonoreerd die daarvan het veelvoudige was.

De vrouw was zeer te spreken over de rechtsbijstand die ze kreeg van Mr. Ridder en gaf hem als eindcijfer bij de klanttevredenheidsenquete een 10. Verder vermeldde zij, vertaald in het Nederlands:”Heel hartelijk bedankt voor het zo snel en professioneel afhandelen van mijn claim. Uw communicatie onthult inleveingsvermogen in het slachtoffer, betrokkenheid en begrip voor mijn positie. Ik ben erg opgelucht dat ik u destijds heb gevraagd de behandeling van mijn zaak van de advocaat over te nemen.”

Rechtbijstandsverzekering

Hebt u ook een rechtsbijstandsverzekering en bent u niet tevreden over de verleende rechtshulp? Of wordt uw zaak nu door een andere rechtsbijstandverlener behandeld en vindt of denkt u dat het beter kan? Bel ons dan eens, wij zitten voor u klaar. U bent en blijft bij ons de baas over uw dossier! Wij zijn op werkdagen tot 22.00 uur bereikbaar voor al uw vragen op het gebied van letselschade via 036 – 522 03 42.

De laatste blogs

Default Image

Waarom keurmerkkantoren lid moeten worden van de NLE

Medio 2023 is Ridder Letselschade weer lid geworden van de branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE). Wij merkten namelijk dat de NLE ondertussen was uitgegroeid tot een volwaardige branchevereniging, die de belangen van de aangesloten leden en daarmee van slachtoffers die letselschade willen claimen, behartigt. Belangrijk is om te vermelden dat de NLE alleen toegankelijk is […]

Tjip Ridder

Lees meer
Default Image

Hoe zit het met de kosten wanneer je letselschade wilt claimen?

Vaak krijgen wij vragen van (mogelijke) cliënten hoe het met de kosten zit die ze moeten betalen voor het claimen van hun letselschade, de zogenaamde buitengerechtelijke kosten. Vaak vraagt men of het op basis van no cure no pay kan. Dat kan dus niet, maar onze oplossing is nog veel voordeliger voor de cliënt. Dat […]

Tjip Ridder

Lees meer
Default Image

Second opinion levert € 140.000,00 op!

In februari 2021 namen wij een dossier over van een rechtsbijstandsverzekeraar, omdat hun verzekerde, een man van toen 26 jaar, ontevreden was over de dossierbehandeling. Hij had begin 2017 een eenzijdig ongeval doorgemaakt en werd sindsdien bijgestaan door de rechtsbijstandsverzekeraar tegen de SVI-verzekeraar. Deze jongeman had tot het moment van de overname slechts € 1.200,00 […]

Jessica Ridder

Lees meer
© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks