Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Letselschade door bedrijfsongeval

10 November, 2014 16:14

Een man loopt bij een bedrijfsongeval letsel op aan de middelvinger van zijn rechterhand. Het laatste kootje moet vanwege het letsel worden geamputeerd. Daarna volgen nog een aantal recontructieve operaties.

Aansprakelijkheid erkend

De werknemer vindt dat zijn werkgever aansprakelijk is voor het bedrijfsongeval en stelt via Ridder Letselschade, zijn werkgever aansprakelijk. Uiteindelijk erkent de verzekeraar van de werkgever aansprakelijkheid en kan de letselschade worden berekend en vergoed.

Blijvende invaliditeit

Volgens de medisch adviseurs is er sprake van bijna 10% blijvende invaliditeit, omdat er ook spraks is van functieverlies van de rechterhand. Na ongeveer 2,5 jaar wordt een schadebedrag van enkele tienduizenden euro's aan de man uitgekeerd. Dat lijkt misschien veel, maar de beperkingen door het letsel heeft toch een behoorlijke impact op het leven van de man.

Keurmerk Letselschade

In het kader van de tevredenheidsmeting door Stichting Keurmerk Letselschade geeft de man aan zijn letselschadebehandelaar een eindcijfer 9. Hij is erg tevreden met de wijze waarop zijn dossier hier is behandeld en is ook blij met het hoge schadebedrag.

Vragen over bedrijfsongeval?

Hebt u een vraag over uw bedrijfsongeval of wilt u een gratis second opinion? Bel ons geheel vrijblijvend, wij zijn via 036 - 522 03 42 op werkdagen tot 22.00 uur beschikbaar voor alle vragen. Het kost u niets, waarom zou u niet bellen . . .

Terug
Test: recht op letselschade?