Letselschade van mevrouw S. snel geregeld!

Het verkeersongeval van mevrouw S. vond in de zomer van 2009 plaats. Zij liep daarbij beenletsel op en heeft eerst zelf geprobeerd om in overleg met ASR, de verzekeraar van de veroorzaker, tot een regeling te komen. Dat lukte echter niet en daarom schakelde zij ons in het voorjaar van 2010 in. Haar uitdrukkelijke opdracht was: probeer het snel te regelen! Dat lukte, enkele maanden later hadden wij na overleg met onze medisch adviseur en ASR, de zaak tot volle tevredenheid van mevrouw geregeld.

Zij stuurde ons een e-mail met de volgende tekst:” Bij deze wil ik u hartelijk bedanken. Zonder uw inzet was mij dit nooit gelukt. Met het geld is de pijn nog niet verdwenen, maar ik kan ongeval nu afsluiten. Het geeft een stukje rust voor mezelf. Nogmaals hartelijk bedankt en een vriendelijke groet.”

Een letselschade hoeft dus niet jaren voort te slepen, het kan ook snel geregeld worden. Het slachtoffer geeft aan wat de wensen zijn en wij adviseren hem/haar over het moment van afwikkeling. Hebt u daar ook vragen over, schroom dan niet telefonisch contact (of via het contactformulier) met ons op te nemen voor een gratis advies of second opinion. Wij zijn op werkdagen te bereiken tot 22.00 uur via 036 – 522 03 42.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks