Mevrouw V. blij met afwikkeling letselschade dossier

Mevrouw V. is blij met de wijze waarop haar letselschade dossier is afgewikkeld. Nadat zij in oktober 2004 als fietser op een voorrangsweg was aangereden door een automobilist, kon haar zaak dan in oktober 2010 eindelijk worden afgewikkeld. Eerst had zij haar zaak laten behartigen door Bureau Pals, maar zij was niet tevreden over de no cure no pay regeling, omdat de aansprakelijkheid immers eigenlijk al direct vaststond. Ridder Letselschade ging uiteraard gratis voor de cliënte aan de slag. Univé betaalde het grootste deel van de kosten buiten rechte. Het niet vergoede deel blijft voor rekening van ons en wordt niet op het letselschadeslachtoffer verhaald.

Univé

De tegenpartij was verzekerd bij Univé en die heeft zich gedurende de hele looptijd eigenlijk vrij moeizaam opgesteld. Uiteindelijk kon met de buitendienstmedewerker van Univé toch een voor onze cliënte zeer acceptabele eindregeling worden gesloten. Het rugletsel kan niet meer worden teruggedraaid, maar mevrouw kan door de eindregeling haar leven weer gaan oppakken en een streep onder de hele affaire proberen te zetten.

Toen zij op de hoogte werd gebracht van het bereikte resultaat, schreef ze:“Fantastisch nieuws!!!! Geweldig goed nieuws…kan er niets anders van zeggen! Ook al haalt het mijn klachten niet weg, nu kan ik wel in de toekomst gaan denken.”

Zij stuurde ons daarna nog een prachtig boeket met een fles wijn en deed daar het volgende briefje bij:“Enorm bedankt voor uw inzet en doorzettingsvermogen in mijn zaak.”

Ridder Letselschade inschakelen?

Wilt u ook dat wij uw dossier gaan behandelen of bestuderen voor een second opninion? Bel of mail ons gerust. Wij zijn op werkdagen tot 22.00 uur bereikbaar op 036- 522 03 42, of klik hier voor ons contactformulier.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks