Direct inzicht in uw zaak: doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

  • Eerste slag gewonnen in een 15-jarig letselschadetraject!

Tevreden fietser na aanrijding door personenauto

8 Mei, 2015 15:46

In oktober 2013 wordt een zelfstandig ondernemer op zijn fiets aangereden door een motorvoertuig. Hij loopt daarbij letsel op (hersenschudding en diverse kneuzingen) waardoor zijn bedrijf komt stil te liggen. Hij doet op onze site de letselschadetest waaruit blijkt dat hij zijn letselschade met succes zal kunnen claimen.

Mevrouw mr. Gemma Kalmeijer, letselschadejurist bij Ridder Letselschade, neemt de zaak in behandeling. In circa anderhalf jaar wordt de zaak afgerond en ontvangt de man in totaal bijna € 100.000,00.

Hij is erg blij met de afwikkeling en de hele gang van zaken en geeft voor de behandeling en het eindresultaat een 10! Op het enquêteformulier schrijft hij: "Zeer tevreden over Gemma. Kon niet beter, dank je wel!"

Vragen over letselschade?

Bel of mail ons gerust, wij zitten op werkdagen tot 22.00 uur voor u klaar! Het is vrijblijvend en bovendien gratis, wat wilt u nog meer? Neem contact met ons op via het contactformulier, of doe de test.

Terug
036 522 0342