Jolanda Hogebrug

Onlangs heb ik de overstap gemaakt naar de ‘andere kant’ van de letselschade. Na lange tijd bij OAK Advocaten uitsluitend voor verzekeraars te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om mijn jarenlange kennis en ervaring in te zetten als belangenbehartiger en cliënten in plaats van verzekeraars bij te staan. Het leek mij een nieuwe uitdaging om zelf met de cliënt de regie te nemen en samen te bepalen welke route mijn cliënt gaat bewandelen; ik kan hem of haar daar dan goed in adviseren. Dat is toch wat anders dan werken aan de kant van de verzekeraar, waar je maar moet zien wat er op je af komt.

NIVRE Registerexpert personenschade

Naast mijn ruime ervaring en opleiding tot jurist, in de letselschade ben ik ingeschreven in het NIVRE Register. Een NIVRE Register-Expert Personenschade is dé deskundige om het proces na een ongeval te begeleiden en de betrokken partijen te adviseren over de hoogte van de schadevergoeding. Dat vergt niet alleen goede kennis van wet- en regelgeving, maar ook goede contactuele eigenschappen en empathie. Wanneer uw dossier wordt behandeld door een Register-Expert Personenschade bent u er dus zeker van dat uw dossier in handen van een professional is.

Ervaring met letselschade

Iedereen kan betrokken raken bij een ongeluk, zelf heb ik die ervaring gelukkig nog niet gehad. Het spreekwoord zegt immers dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Op het moment dat het u overkomt, wilt u niet bezig zijn met de juridische zaken daaromheen. Ik neem dat graag voor u uit handen.  U kunt al uw aandacht richten op het allerbelangrijkste, namelijk uw herstel. Iedere mens is uniek. Maar ook iedere letselschadezaak is dat. U kunt ervan op aan dat ik uw dossier met persoonlijke aandacht en een luisterend oor, maar zeker ook met een gedegen juridische kennis en expertise en daadkracht zal behandelen.

Hoe dan ook streef ik naar een rechtvaardige schadevergoeding voor uw letselschadezaak. Daarbij staan uw persoonlijke belangen voorop en die zijn voor mij leidend bij het bepalen van de juiste strategie.

Neem contact met mij op


     

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks