Wanneer u door een ongeval (verkeersongeval, bedrijfsongeval, val over een losliggende stoeptegel etc. ) een bekkenbreuk oploopt, bent u daarna meestal erg onthand. Immers, bij een bekkenbreuk hebt u heel veel last van pijnklachten waar eigenlijk niet zoveel aan kan worden gedaan. Soms is een operatie mogelijk, vaak ook niet. Ridder Letselschade helpt u in elk geval kosteloos bij het verhalen van de letselschade die is veroorzaakt door de bekkenbreuk.

Neem direct contact op

  • Landelijk werkzaam: wij komen bij u langs om de zaak te bespreken
  • Tot 22.00 uur bereikbaar: telefonisch & online chat
  • Gratis rechtshulp: letselschade claimen kost u niets
  • Klantbeoordeling van 9/10
  • Inloopspreekuur: ma 9.30 – 12.00 uur
Nationaal keurmerk letselschade

Hulp inschakelen

“U heeft door toedoen van een ander een bekkenbreuk opgelopen, dit heeft verstrekkende gevolgen voor uw dagelijks leven. U heeft dus recht op een schadevergoeding! Ik neem al het werk rondom de zaak uit handen en zorg dat u een schadevergoeding krijgt. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel.”

– Tjip Ridder, Directeur Ridder Letselschade

036 522 0342
06 50 22 24 23
info@ridder-letselschade.nl

Op welke schadevergoeding hebt u recht bij een bekkenbreuk?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat er een aansprakelijke partij is die de schade wil en kan betalen. Pas dan hebt u recht op schadevergoeding die ook daadwerkelijk aan u wordt uitgekeerd. Welke schade dat is, kunt u hier lezen.

Smartengeld

Uiteraard speelt smartengeld een belangrijke rol, dat is een schadepost die iedereen wel kent. Smartengeld wordt ook wel immateriële schadevergoeding genoemd. Het is de vergoeding waarop u recht hebt omdat u pijn hebt, verdriet hebt en wellicht doordat er sprake is van functieverlies aan uw lichaam door de bekkenbreuk. Als die breuk mooi herstelt en er resteren geen beperkingen, is de smartengeldvergoeding natuurlijk lager dan wanneer er wel beperkingen overblijven. Daarnaast is het belangrijk dat wordt gekeken of u uw leven van voor het ongeval kunt voortzetten wat betreft werk, hobby, studie, hobby’s en/of gezin. Al die aspecten bepalen de omvang van het smartengeld.

Medische kosten

U hebt recht op vergoeding van medische kosten voor zover die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed. Het is dus belangrijk dat u kijkt naar uw zorgverzekering en eventueel aanvullende verzekering. Mochten er schadeposten zijn die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed, dan kan Ridder Letselschade die voor u claimen bij de aansprakelijke partij of de verzekeraar daarvan.

Overige schade

Vaak is er sprake van tijdelijke uitval bij een bekkenbreukletsel. Dan is het handig dat wij voor u de schade claimen voor extra huishoudelijke hulp, kinderopvang, vervoerskosten, of voor een tuinman die uw tuin een goede herfst of winterbeurt geeft. Als er sprake is van werkzaamheden die u zou uitvoeren maar die u niet meer kunt uitvoeren door de bekkenbreuk, kan het zijn dat daarvoor tijdelijke arbeidskracht moet worden ingehuurd, bijvoorbeeld een schilder die uw huis schildert.

Bekkenbreuk, wanneer komt dat voor?

Wij zien dat bekkenbreuken vaker voorkomen bij:

  • van de fiets of bromfiets afvallen bij een aanrijding;
  • vallen over losliggende of scheefliggende stoeptegels;
  • vallen na een hondenbeet;
  • uitglijden over een gladde bodem (natte vloer in een supermarkt);
  • valpartijen bij oudere mensen die een val minder goed kunnen opvangen.

Schadevergoeding claimen via een ervaren letselschade jurist

Ridder Letselschade zorgt dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Onze juristen nemen uw zaak van A tot Z uit handen. Wij nemen contact op met de aansprakelijke partij en zorgen dat u zich alleen hoeft te richten op uw herstel. Claim uw letselschade bij een bekkenbreuk dus via Ridder Letselschade. Wij zijn bereikbaar via 036 522 0342, via info@ridder-letselschade.nl of via het contactformulier.

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks