Direct inzicht in uw zaak: doe de test

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

  • Eerste slag gewonnen in een 15-jarig letselschadetraject!

Ridder Letselschade verruimt telefonische bereikbaarheid

1 Februari, 2010 14:22

Ridder Letselschade heeft vanaf 1 februari 2010 de mogelijkheid in het leven geroepen tot 22.00 uur uw letselschadedossier te bespreken.Deze verruiming van de telefonische bereikbaarheid voorziet in een groeiende behoefte van letselschadeslachtoffers om ook  ’s avonds contact te kunnen leggen met een letselschadespecialist. Ridder Letselschade is daarom  op werkdagen tot 22.00 uur bereikbaar voor telefonisch overleg.

Letselschadespecialisten

Zoals elders op deze site te lezen is, kunt u uw vragen over uw letselschadedossier kosteloos aan de letselschadespecialisten van Ridder Letselschade voorleggen. Ook het daarna bestuderen en in behandeling nemen van uw letselschadedossier, is kosteloos indien er van een ongeval sprake is.

Bij medische aansprakelijkheidskwesties geldt een afwijkende regeling voor het in behandeling nemen. Uiteraard kunt u wel kosteloos telefonisch overleg voeren of een second opinion aanvragen.

Terug
036 522 0342