Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

Letselschade behandelaar in Maastricht

Bent u op zoek naar een letselschade behandelaar bij u in de buurt? Ridder Letselschade is dan een uitstekende keus. Omdat onze letselschade behandelaars voldoen aan de strengste eisen dragen wij al sinds 2008 met trots het Letselschade Keurmerk. Zo kunnen wij garanderen dat wij uw belangen op een deskundige wijze kunnen behartigen. Mocht u dus helaas slachtoffer geworden zijn van een arbeidsongeval in Maastricht of verkeersongeval? Dan nemen wij graag de rompslomp voor u uit handen!

Wat gaat mij dat kosten?

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich dat afvraagt. En het mooie is: helemaal niets. Omdat een ander u in Maastricht letsel heeft toegebracht, behoort de ander voor die kosten op te draaien. Normaal gesproken wordt dat de verzekerde van de tegenpartij. Onze letselschade behandelaars kunnen met recht deskundigen en experts op het gebied van rechtshulp worden beschouwd:

  • wij nemen het gehele traject met al de rompslomp uit handen;
  • ons advies is gespecialiseerd en deskundig;
  • onze vakkennis is up-to-date;
  • u staat dus centraal!

Onze letselschadedeskundigen staan voor u gereed!

U heeft besloten onze hulp in te schakelen? Dan kunt u rekenen op een team van medisch, juridisch en financiële deskundigen. Twijfel dus niet langer en bel ons direct voor een afspraak. Bij ons of bij u? Het maakt niet uit. Wij zijn ook in uw regio werkzaam en komen dus graag langs.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Dus ook in uw regio:

Letselschade behandelaar Eindhoven, letselschade behandelaar Tilburg, letselschade behandelaar 
’s-Hertogenbosch, letselschade behandelaar Breda en letselschade behandelaar Maastricht.

Terug