Logo Klantervaringenonline.nl 9.2

Anne-Marie Schlepers

Mijn naam is Anne-Marie Schlepers en ik woon in Dronten. In september 2016 ben ik begonnen met de opleiding HBO-Rechten aan het Windesheim in Zwolle. Mijn afstudeerperiode heb ik doorgebracht bij Ridder Letselschade waarna ik mijn studie met succes heb afgerond. Tijdens de afstudeerperiode heb ik heel veel geleerd over de letselschadebranche in het algemeen en het behandelen van letselschadedossiers in het bijzonder. Over en weer beviel het zo goed, dat ik een baan aangeboden kreeg als schadecorrespondent letselschade, die ik met veel plezier heb aangenomen.

Nog niet uitgeleerd

Ik ben uiteraard nog lang niet uitgeleerd, dus ben ik in september 2020, naast mijn werk bij Ridder Letselschade, met de pre-master Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen begonnen. Die heb ik inmiddels ook al met goed gevolg afgerond. De cursus ‘Licht Letsel’ heb ik onlangs ook met een diploma afgerond en zo ben ik druk bezig mij verder te specialiseren in het behandelen van letselschadedossiers. Ik wil de cliënten die hun letselschadedossier aan ons en mij toevertrouwen natuurlijk zo goed mogelijk kunnen helpen.

Letselschadeslachtoffer moet zich kunnen focussen op herstel

Ik ben zelf gelukkig nog nooit in aanraking gekomen met een ongeval waarbij letselschade is ontstaan, maar ik kan mij voorstellen dat het een ingrijpende gebeurtenis in iemands leven kan zijn. Zeker wanneer je vervolgens geconfronteerd wordt met allerlei juridische en financiële zaken die je moet regelen, terwijl je je op dat moment liever focust op je herstel. Ik vind het belangrijk dat de cliënt zo goed mogelijk geïnformeerd en geadviseerd wordt over de mogelijkheden in zijn of haar dossier en uiteindelijk alle mogelijkheden in samenspraak met mij zo goed mogelijk weet te realiseren. Kortom, de cliënt moet kunnen focussen op zijn herstel en ik zorg voor de (juridische) zaken daaromheen!

Neem contact met mij op

    © Copyright Ridder Letselschade 2023 Powered by Online marketing bureau iClicks