Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

6e PIV Letsel Plaza op 13 oktober 2010

9 Juli, 2010 15:28

Ridder Letselschade zal aanwezig zijn op het 6e PIV Letsel Plaza dat op 13 oktober 2010 in Houten zal worden georganiseerd. Tijdens een Letsel Plaza kunnen vertegenwoordigers van aansprakelijkheidsverzekeraars en belangenbehartigers van letselschadeslachtoffers elkaar in een informele sfeer ontmoeten. Het doel is de ontmoeting en het 'on speaking terms' raken met elkaar, maar er bestaat ook een mogelijkheid om letselschade dossiers te bespreken. Vaak worden moeilijke en langlopende letselschade dossiers tijdens het Letsel Plaza afgewikkeld in een goed gesprek. Ook Ridder Letselschade heeft al een aantal letselschade dossiers tijdens voorgaande Letsel Plaza's weten af te wikkelen.

Afwikkeling lopende letselschade dossiers

Wilt u uw langlopende letselschade dossier ook proberen te laten afwikkelen op 13 oktober 2010? Bent u niet tevreden met uw huidige belangenbeharriger? Vraag ons dan om een gratis second opinion van uw lopende letselschade dossier en misschien kunnen wij dat voor u op 13 oktober gaan afwikkelen.

U kunt op werkdagen tot 22.00 uur telefonisch bij ons terecht op 036 - 522 03 42, u kunt ook op elk gewenst tijdstop van de dag het contactformulier invullen. Klik hier voor het contactformulier.

Terug
Test: recht op letselschade?