Dode en gewonden bij verschillende aanrijdingen

Dode en gewonden bij verschillende aanrijdingen

Tjip Ridder

Vrouw overleden in Putten

In Putten (Gld) is afgelopen weekend een 68-jarige vrouw uit Veenendaal om het leven gekomen toen zij werd aangereden door een wielrenner, eveneens uit veenendaal. De vrouw reed zelf ook op de fiets. De wielrenner maakte deel uit van een groep van drie wielrenners. Hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend; de politie onderzoekt de aanrijding. De vrouw werd nog behandeld door een arts die met de traumahelikopter was aangekomen, maar dat mocht niet meer baten.

Aanrijding Lelystad

Bij een aanrijding tussen twee auto’s in Lelystad is een kind gewond geraakt.  Het ongeluk gebeurde zondagmiddag in Lelystad op de kruising van de Zuigerplasdreef met de Polderdreef. Een ambulance heeft het jongetje naar het ziekenhuis gebracht. De aanrijding gebeurde doordat de auto waar het jongetje van 4 jaar in zat, geen voorrang kreeg. Door de aanrijding draaide de wagen en kwam tegen een boom terecht.

Aanrijding Dijk Enkhuizen-Lelystad

Twee auto’s zijn zondagmorgen frontaal op elkaar gebotst. Een bestuurster wilde afslaan naar het koffiehuis halverwege de dijk van Enkhuizen-Lelystad (Houtribdijk). Daarbij botste zij op een auto uit de andere richting.

De vrouw raakte gewond aan haar borst en is naar een ziekenhuis in Hoorn gebracht. De brandweer heeft haar uit de auto bevrijd. In de andere auto zaten vier mensen. Twee tieners uit deze auto zijn naar het ziekenhuis in Lelystad gebracht. Volgens de politie ziet het er naar uit dat zij niet zwaargewond zijn. De traumaheliktopter heeft eerste hulp verleend.

Waar moet u op letten bij een aanrijding?

Het is belangrijk om naderhand alle feiten goed vastgelegd te hebben. De politie is daarbij echt uw beste vriend. Tegenwoordig maakt met weer een rapport op met alle belangrijkse feiten daarin vastgelegd. Zeker wanneer er sprake is van dodelijke of zwaargewonde slachtoffers, is de politie verplicht grondig onderzoek te doen. De aanrijdingsrapporten worden aan de Stichting Processen-Verbaal gezonden, waar ze kunnen worden opgevraagd. Aan de hand van de rapporten kan dan worden beoordeeld of er aansprakelijkheid is voor het veroorzaken van het ongeval en het letsel.

Hebt u vragen over uw aanrijding?

Ridder Letselschade kan uw vragen op dit gebied beantwoorden. Op werkdagen kunt u hiervoor tot 22.00 uur terecht via 036-5220342. Het kost u niets!

U kunt ook de letselschadetest doen om te zien of u een claim kunt indienen. Ook kunt u hier klikken voor het contactformulier.

De laatste blogs

Default Image

Waarom keurmerkkantoren lid moeten worden van de NLE

Medio 2023 is Ridder Letselschade weer lid geworden van de branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE). Wij merkten namelijk dat de NLE ondertussen was uitgegroeid tot een volwaardige branchevereniging, die de belangen van de aangesloten leden en daarmee van slachtoffers die letselschade willen claimen, behartigt. Belangrijk is om te vermelden dat de NLE alleen toegankelijk is […]

Tjip Ridder

Lees meer
Default Image

Hoe zit het met de kosten wanneer je letselschade wilt claimen?

Vaak krijgen wij vragen van (mogelijke) cliënten hoe het met de kosten zit die ze moeten betalen voor het claimen van hun letselschade, de zogenaamde buitengerechtelijke kosten. Vaak vraagt men of het op basis van no cure no pay kan. Dat kan dus niet, maar onze oplossing is nog veel voordeliger voor de cliënt. Dat […]

Tjip Ridder

Lees meer
Default Image

Second opinion levert € 140.000,00 op!

In februari 2021 namen wij een dossier over van een rechtsbijstandsverzekeraar, omdat hun verzekerde, een man van toen 26 jaar, ontevreden was over de dossierbehandeling. Hij had begin 2017 een eenzijdig ongeval doorgemaakt en werd sindsdien bijgestaan door de rechtsbijstandsverzekeraar tegen de SVI-verzekeraar. Deze jongeman had tot het moment van de overname slechts € 1.200,00 […]

Jessica Ridder

Lees meer
© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks