Horror auto-ongeluk loopt goed af

Een vreselijk auto-ongeluk is uiteindelijk goed afgelopen. Het was een horror -scenario, in december 2010. Een jonge vader rijdt met zijn twee zoontjes in de auto op een provinciale weg nabij Lelystad, als de auto aan de achterzijde hard wordt geraakt door een achterop komende personenauto. De man raakt de macht over het stuur kwijt en de auto belandt in het water. De auto zinkt in het donker naar de bodem en draait ook nog ondersteboven. Wonder boven wonder weten de vader en zijn twee zoontjes bijna heelhuids uit de auto te komen. De andere bestuurder is doorgereden en wordt later door de politie aangehouden. Hij bleek alcohol te hebben gedronken.

Verkeersangst

De vader liep vervelend handletsel op, maar ook, en dat wat in feite nog erger, psychische klachten. Alles bij elkaar genomen zorgde dat ervoor dat hij zijn eigen bedrijf langere tijd niet kon runnen. Ook ontwikkelde hij, – begrijpelijk – een verkeersangst.

Via Bureau Slachtofferhulp Nederland kwam de man bij Ridder Letselschade terecht. Eén van onze letselschadejuristen, mr. Sjoerd Lodewijk, heeft de zaak onlangs tot tevredenheid van de man weten af te wikkelen met een reële schadevergoeding, waaronder een vergoeding voor smartengeld. Ook schakelden wij een bureau in dat onze cliënt begeleidde bij zijn verkeersangst en hem daar grotendeels vanaf heeft geholpen. Zo kon hij langzamerhand weer zijn bedrijf gaan opbouwen.

Schade-expert

De onderhandelingen namens de verzekeraar werden met een schade-expert van Andriessen Expertise gevoerd. De schaderegeling verliep voortvarend en in prima samenwerking. De voorschotten werden tijdig betaald en de eindregeling was zonder meer reëel. Dat mag ook wel eens gezegd worden!

Keurmerk Letselschade

In het kader van het Keurmerk Letselschade werd aan de cliënt een enqueteformulier toegestuurd. Hij gaf als eindcijfer een 9 en vond dat hij erg goed was geholpen. De begeleiding gedurende het hele traject werd zeer op prijs gesteld en de uitleg over de eindregeling was begrijpelijk en duidelijk. Er werden geen verbeterpunten voorgesteld.

Letselschade? Vraag het ons!

Hebt u ook te kampen met letselschade? Bel ons alstublieft, het kost u niets en kan u veel duidelijk maken, ook al wilt u uw dossier toch liever bij een andere rechtshulpverlener in behandeling geven. Let goed op dat een kantoor een keurmerk heeft, anders zou u na verloop van tijd de rekening wel eens gepresenteerd kunnen krijgen.

Contact met Ridder Letselschade

U kunt ons bellen op werkdagen tot 22.00 uur via 036 – 5622 03 42. U kunt ook hier klikken voor het contactformulier. Het kost u niets, dus waarom zou u het laten?

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks