Kinderen betrokken bij ongeval

Bij verschillende ongevallen zijn kinderen betrokken geweest. Zo zijn in Drente twee kinderen overleden in een zwembad. Naar de toedracht wordt een onderzoek ingesteld. Bij een ongeval in Rijswijk werd een jongetje van 7 jaar overreden door zijn 9-jarige broertje. Die had de sleutels van de auto in bezit en startte de motor toen hij wegens regen de ramen wilde sluiten. De auto is vervolgens over het kind heen gereden. Het kind bleek wonder boven wonder geen ernstige verwondingen te hebben opgelopen.

Kinderen en letselschade

Ongelukken zitten in een klein hoekje, zeker daar waar het kinderen betreft. Eigenlijk kun je ze geen seconde uit het oog verliezen, maar dat is niet haalbaar en ook niet wenselijk. Voorkomen is beter dan genezen en daarom kan er niet genoeg aandacht zijn voor preventie. Letselschade bij kinderen heeft namelijk grote impact op hen en hun familie en het vastellen ervan duurt vaak lang. Immers, vaak kan letsel aan botten en huid pas goed worden vastgesteld als het kind is uitgegroeid.

Hebt u vragen over de letselschade van uw kind? Neem dan gerust vrijblijvend telefonisch contact met ons op op 036-522 03 42 of vul het contactformulier in.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks