Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Letsel bij diverse ongelukken Flevoland

28 Februari, 2011 10:23

Bij verschillende ongelukken in Flevoland zijn diverse personen gewond geraakt. Zo zijn op de Buitenring in Almere bij de afrit van de snelweg A6 zaterdagavond twee auto's op elkaar gebotst. Er raakten drie mensen gewond. Volgens de politie botste een automobilist op een auto met daarin twee vrouwen. De man dacht dat de bestuurster, die uit de richting Lelystad kwam zou stoppen.Dat deed zij echter niet, waardoor het ongeluk ontstond. De drie betrokkenen uit Zeewolde, Almere en Hilversum zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Op de Gooise weg in Zeewolde is een vrachtwagen van de weg afgeraakt en gekanteld. Daarbij is de cabine van de vrachtwagen in het water terecht gekomen. Het is niet bekend of de bestuurder letsel heeft opgelopen.

Op de Elburgerweg bij Dronten is het weekend een man met zijn auto van de weg geraakt en tegen een boom aan gebotst. Hij is vermoedelijk achter het stuur onwel geworden. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Terug
Test: recht op letselschade?