Whiplash opgelopen? Ga voor Keurmerk Letselschade!

Hebt u een whiplash opgelopen en zoekt u deskundige rechtsbijstand? Neem een bureau in de arm dat het Keurmerk Letselschade heeft. Dat kan een letselschadeadvocaat zijn of een letselschadespecialist. Het gaat er niet om of u een groot of klein bureau in de arm neemt, als dat bureau maar het Keurmerk Letselschade heeft gekregen.

Whiplash deskundigheid

Op een andere site was onlangs een artikel verschenen dat het van belang is dat een groter bureau in de arm wordt genomen, omdat daar meer whiplash deskundigen zouden werken. Dat is natuurlijk grote onzin, de omvang van de organisatie doet niets ter zake. Het gaat erom of degene die u in de arm neemt, een register-expert of letselschadeadvocaat is. Dan is in elk geval de kennis voor het goed aanpakken en afwikkelen van een whiplash dossier aanwezig.

Gratis rechtsbijstand letselschade

Het verschil tussen een letselschadeadvocaat en een letselschadespecialist is, dat een advocaat niet gratis voor u aan de slag mag gaan. Wel kan een toevoeging voor u worden aangevraagd, maar dat kan alleen als u niet teveel verdient of niet teveel vermogen hebt. Anders moet u de nota van de advocaat zelf betalen. Bij Ridder Letselschade gaan we gratis voor u aan de slag. Dus geen nota, ook niet als u geen zaak blijkt te hebben. En, mocht er toch een letselschadeadvocaat voor u moeten worden ingeschakeld, dan betalen wij die als dat nodig is.

Keurmerk Letselschade

Wilt u er zeker van zijn dat u bij een eerlijke organisatie terechtkomt die u niet met financiële coonstructies ten onrechte geld afhandig maakt? Zorg dan dat u zeker weet dat dat kantoor het Keurmerk Letselschade heeft. U kunt hier klikken om dat op te zoeken. Het Keurmerk Letselschade zorgt ervoor dat de organisatie aan strenge eisen voldoet zowel wat betreft deskundigheid, als de hele financiële afwikkeling. Dus, geen no cure no pay als dat niet nodig is!

Vragen over letselschade door whiplash?

Hebt u vragen over uw whiplash en de letselschade die u daardoor lijdt? Wilt u een second opinion over uw whiplash dossier dat nu bij een kantoor loopt dat geen Keurmerk Letselschade heeft? Bel of mail ons gerust voor een gratis second oipinion. Wij zijn voor uw vragen beschikbaar tot 22.00 uur op werkdagen via 036 – 522 03 42. Of klik hier voor het contactformulier.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks