Zwaargewonden bij verkeersongevallen Flevoland

Bij verschillende aanrijdingen in Flevoland zijn helaas zwaargewonden gevallen. Op de Pilotenweg in Emmeloord verloor een 19-jarige bestuurder de macht over het stuur van een busje, waarin negen personen vervoerd werden. Eén van hen was een meisje van twee jaar. Zij werd zwaargewond overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens de politie is haar toestand zorgwekkend. Een elfjarige jongen die ook in het busje zat, liep een fractuur op.

Fietsster aangereden in Almere

In Almere were een fietsster aangereden terwijl zij een weg overstak. De vrouw, afkomstig uit Dongen, werd met letsel aan hoofd en schouders per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Wat precies de toedracht is, wordt nog uitgezocht. Mogelijk heeft de auto geen voorrang verleend.

Ongeval op Nijkerkerweg te Zeewolde

In Zeewolde heeft een vrouw uit Almere letsel aan de pols opgelopen. Het ongeval gebeurde toen zij op een losgeraakte aanhanger botste. Het ongeluk gebeurde op de Nijkerkerweg in Zeewolde. De aanhangwagen was losgeraakt van het trekkende voertuig en kwam op de andere weghelft terecht. De Almeerse kon de aanhanger niet meer ontwijken en liep bij het ongeval een polsbreuk op. De weg was na het ongeluk enige tijd afgesloten voor onderzoek.

Vragen over aansprakelijkheid en schadevergoeding?

Vervelende ongevallen met vervelend letsel. Ridder Letselschade wenst alle betrokkenen veel sterkte toe! Zijn er vragen over schadevergoeding en aansprakelijkheid naar aanleiding van deze ongevallen? Een eventuele claim kan tot vijf jaar na het ongeval wordeningediend. Binnen drie jaar is nog beter. Dus, er is geen haast. Voor vragen zijn wij (uiteraard geheel vrijblijvend) tot 22.00 uur op werkdagen telefonisch bereikbaar op 036-5220342.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks