Schade ongeval

Als u schade hebt opgelopen na een ongeval, neem dan eens vrijblijvend contact op met Ridder Letselschade. Als letselschadespecialist claimen wij de schade waar u recht op hebt geheel gratis bij de schuldige partij.

Schade door een ongeval heeft soms letsel en dus letselschade tot gevolg. Ridder Letselschade kan u hierbij helpen als geen ander. De schuldige aan de schade van uw ongeval stellen wij aansprakelijk. Dan gaan wij in overleg met u een claim voor de schade neerleggen. Als u letsel heeft na de schade van een ongeval kan het zijn dat u een tijd lang niet meer kan werken door de gevolgen ervan. Daarnaast wordt vaak geld uitgegeven aan verzorging of verpleging, verbandmiddelen en bijvoorbeeld eigen bijdragen.

Smartengeld

Ridder Letselschade kan zorgen dat uw ziektegeld of uitkering aangevuld wordt en alle extra kosten worden vergoed na de schade van een ongeval. Daarnaast is het mogelijk om na schade bij een ongeval smartengeld te claimen. Als u letsel of pijn hebt, geopereerd moet worden of wanneer u blijvend letsel overhoudt na de schade door een ongeval, kunnen wij voor u dit smartengeld claimen. Natuurlijk kan het geld uw herstel niet bevorderen, maar het is in ieder geval een pleister op de wonde. Als iemand anders heeft gezorgd voor uw schade tijdens een ongeval moet u er wat geld betreft niet op achteruit gaan.

Letselschadespecialist

Ridder Letselschade zorgt ervoor dat u als slachtoffer gecompenseerd wordt na schade door een ongeval. Wij begrijpen dat iedere schade na een ongeval persoonlijk is. Wij zorgen er dan ook voor dat u een persoonlijke letselschade specialist krijgt. Die kan zich in uw situatie verplaatsen en doet er alles aan om uw claim bij schade na een ongeval tot een positief einde te brengen. Op ons bureau kunt u rekenen!

Wij nemen uw zorgen uit handen na schade van een ongeval. Zo kunt u rustig aan uw herstel werken, wij zorgen dan voor de claim bij de schuldige partij. Wij zeggen niet alleen dat we doen wat we beloven. U zult merken als u ons contacteert nadat u schade hebt van een ongeval dat wij het ook écht doen. Gratis!

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks