Afspraak maken met een letselschadespecialist

Ridder Letselschade is werkzaam door heel Nederland. U kunt op verschillende manieren een afspraak maken met één van onze letselschadespecialisten.

Telefonisch

Op werkdagen kunt u bellen naar 036 522 0342, wij zijn tot 22:00 bereikbaar. Tijdens het gesprek neemt een letselschadespecialist met u door wat er gebeurd is en wat voor soort schade u heeft opgelopen. Aan de hand van deze informatie kan de specialist een inschatting maken of u recht heeft op een schadevergoeding. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Indien u recht heeft op een schadevergoeding nemen wij met u de vervolgstappen door. Ook vragen wij u naar zaken als bewijsmateriaal en of er getuigen bij zijn geweest.

Langskomen bij ons op locatie

U kunt bij ons langskomen op onze locatie in Zeewolde. U bent tijdens werkdagen vrij om langs te komen bij ons op kantoor om uw zaak te bespreken. Een letselschadespecialist zal met u doornemen of u recht heeft op een schadevergoeding. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

De maandagochtend hebben wij speciaal ingericht als inloopspreekuur. Het inloopspreekuur duurt van 9:30 tot 12:00. Echter, ook buiten het inloopspreekuur bent u van harte welkom om uw zaak te bespreken, maar dan kan het dus voorkomen dat er geen letselschadespecialist in huis is.

Adresgegevens:

Ridder Letselschade
Gouwzee 3A
3891 GH Zeewolde
036 522 0342

Een specialist bij u op locatie

Het is goed mogelijk dat u door de gevolgen van een ongeval niet naar ons toe kunt komen, bijvoorbeeld door een directe ziekenhuisopname. In dat soort gevallen kan een letselschadespecialist van Ridder Letselschade bij u thuis of in het ziekenhuis langskomen om de zaak met u door te nemen. Ook dat gesprek is kosteloos voor u en vrijblijvend.

Bel 036 522 0342 om een afspraak te maken. Wij nemen van tevoren met u door wat er gebeurd is en wat voor soort schade u opgelopen heeft. Aan de hand van deze informatie kunnen wij inschatten of u recht heeft op een schadevergoeding.

Contactformulier

Bij vragen of opmerkingen kunt u ook gebruik maken van het onderstaande contactformulier of te mailen naar info@ridder-letselschade.nl.

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks