Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Pleidooi voor Smartengeld databank

  • Verzekeraars hebben de sleutel in handen voor betere regeling van letselschade!

  • Aansprakelijkheid ouders Tristan van der V.

Letselschade

Wat is letselschade?

Letselschade is de lichamelijke of geestelijke schade die een persoon ondervindt als hij of zij bij(vaak) een ongeval betrokken is geweest. Letselschade bestaat echter uit allerlei verschillende schadeposten en is in elke zaak en bij elk slachtoffer verschillend. In het ene geval heeft iemand wel blijvend letsel dat tot ver in de toekomst zorgt voor schade, in het andere geval is het letsel snel hersteld en kan iemand wellicht de draad weer oppakken. Soms verliest iemand zijn baan door de gevolgen van een ongeval, in het andere geval speelt dat geen rol. Daarnaast kan letselschade op verschillende manieren opgelopen worden, bijvoorbeeld bij een arbeidsongeval of verkeersongeval.

Direct naar:

Vind ook informatie over:

Neem contact op

Wanneer heeft u recht op een schadevergoeding bij letselschade?

Indien u door toedoen van een ander schade oploopt, heeft u in vrijwel alle gevallen recht op een letselschadevergoeding. U moet echter wel bewijzen dat u recht heeft op een schadevergoeding. In Nederland geldt namelijk nog steeds ‘wie eist, bewijst’. Voor toewijzing van uw letselschadevergoeding is het volgende nodig:

  • Vaststellen van de aansprakelijkheid
  • Vaststellen van het causale verband tussen de schade en het ongeval

Ondersteuning van Ridder Letselschade

Ridder Letselschade kan u ondersteunen bij de toewijzing van uw letselschadevergoeding. Bij Ridder Letselschade zijn letselschadespecialisten werkzaam die het voor u opnemen en die hun vak verstaan. Bekwaam, betrouwbaar en integer, zo kunnen wij onze specialisten omschrijven. Onze specialisten ondersteunen u bij het vaststellen van de aansprakelijkheid, het vaststellen van het causale verband en de afwikkeling van uw letselschadedossier.

Gratis rechtsbijstand bij letselschade

Elders op onze site kunt u lezen dat wij gratis rechtsbijstand bij letselschade verlenen. Gratis voor het slachtoffer dan wel te verstaan, niet gratis voor de veroorzaker van de ellende. Die moet onze nota betalen, of anders de verzekeraar van de veroorzaker. Dat betekent dat u ons altijd vrijblijvend uw vragen kunt stellen en kunt inschakelen om voor uw belangen te vechten. Het kost u immers niets! Let wel op: als u besluit niet langer gebruik te maken van onze diensten, geldt een andere regeling. Maar ook dan hebt u de keus om niets aan ons te hoeven betalen. Hoe zeker kunnen wij het voor u maken dat het u niets kost?

Lees meer

Letselschade Raad

Ridder Letselschade is ingeschreven in het Register Gedragscode Behandeling Letselschade en onderschrijft dus de normen en waarden die daarin staan beschreven. Bij Ridder Letselschade vindt u dus een professionele letselschadespecialist die u op een passende manier kan bijstaan bij het claimen van uw schadevergoeding.

Werkzaam door heel Nederland

Ridder Letselschade is werkzaam door heel Nederland. Meer informatie:

Vragen over rechtsbijstand bij letselschade?

Heeft u vragen over gratis rechtsbijstand bij letselschade of wilt u uw letselschade claimen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op werkdagen tot 22.00 uur via: 036 522 0342. U heeft ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Uw vraag / opmerking*
U kunt hieronder een datum en tijdstip aangeven waarop wij u terug kunnen bellen
Datum
Tijdstip*
Terug