Letselschade Andelst

Een ongeluk met letselschade kan een grote impact op uw leven hebben. Het is belangrijk dat iemand voor uw rechten opkomt en zorgt voor een passende schadevergoeding. De jurist van Ridder Letselschade helpt u geheel gratis. Wij nemen uw zaak uit handen, zodat u zich kunt richten op herstel. Onze adviseur komt bij u langs in Andelst en regelt de zaak van de aansprakelijkheid tot de daadwerkelijke uitkering.

  • Hulp in Andelst: wij komen bij u langs om de zaak te bespreken
  • Tot 22.00 bereikbaar: telefonisch & online chat
  • Gratis rechtshulp: een schadevergoeding claimen kost u niets
  • Klantbeoordeling van 9/10 op basis van 87 reviews

Neem direct contact op

036 522 0342

“U heeft door toedoen van een ander letsel opgelopen. U heeft dus recht op een schadevergoeding! Ik neem al het werk rondom de zaak uit handen en zorg dat u een schadevergoeding krijgt. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel. Dit alles kan gewoon vanuit uw huis in Andelst.”
– Tjip Ridder,  Directeur Ridder Letselschade

Gouwzee 3A
3891 GH Zeewolde

Hulp bij letselschade in Andelst

Als slachtoffer van een ongeval bent, is het van groot belang dat u snel kunt starten met het revalidatietraject. Het is voor u een stuk prettiger wanneer u dit kunt doen vanuit uw woonkamer in Andelst. U zit er niet op te wachten om op en neer reizen naar een letselschade advocaat of jurist. Ridder Letselschade begrijpt dat helemaal. Wij komen daarom in elk letselschade traject op huisbezoek bij de cliënten die wij vertegenwoordigen.

Letselschade Advocaat in Andelst inschakelen

Veel letselschadezaken worden afgehandeld door de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Het komt slechts zelden voor dat een schadevergoeding aangevochten moet worden via een rechter. Mocht uw zaak wel voor een rechter afgehandeld worden, dan schakelt Ridder Letselschade een letselschade advocaat in Andelst in. Ook de kosten voor de rechtshulp via een advocaat worden volledig vergoed door de aansprakelijke partij. Deze rechtshulp is voor u dus gratis.

Welke soorten letselschade kunt u claimen?

Ridder Letselschade, uw letselschadespecialist in de regio Andelst, kan u bijstaan bij allerlei soorten letselschade. De meeste cliënten die wij vertegenwoordigen hebben te maken gekregen met een verkeersongevalarbeidsongeval of letselschade door dieren. De schade die ontstaat na deze ongevallen kan verhaald worden op de aansprakelijke partij. Dit kan lichamelijk letsel zijn, maar ook geestelijk letsel. De schadevergoeding voor gederfde levensvreugde heet smartengeld.

Letselschade voor werkgevers in Andelst

Wanneer een werknemer arbeidsongeschikt wordt door letselschade, kan de werkgever het netto doorbetaalde loon soms verhalen op de aansprakelijke partij. Deze vorm van letselschade heet loonschade, het terugvorderen heet loonregres. Ook als bedrijf in Andelst kunt u dus een schadevergoeding claimen via Ridder Letselschade. U bent weliswaar niet direct betrokken bij het ongeval, maar u merkt wel degelijk de schade die is aangericht. Dit doen wij kosteloos voor de werkgever, op basis van no cure no pay.

Claim uw schadevergoeding vanuit uw woning in Andelst

De jurist van Ridder Letselschade komt vrijblijvend bij u langs in Andelst om uw zaak te bespreken. Vertel ons uw verhaal en plan een afspraak in via het online contactformulier, via info@ridder-letselschade.nl of via 036 522 0342. Wij nemen uw zaak dan direct in behandeling en beoordelen de haalbaarheid.

    © Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks