Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Letselschade Apenhuizen

Een ongeluk met letselschade kan een grote impact op uw leven hebben. Het is belangrijk dat iemand voor uw rechten opkomt en zorgt voor een passende schadevergoeding. De jurist van Ridder Letselschade helpt u geheel gratis. Wij nemen uw zaak uit handen, zodat u zich kunt richten op herstel. Onze adviseur komt bij u langs in Apenhuizen en regelt de zaak van de aansprakelijkheid tot de daadwerkelijke uitkering.

  • Hulp in Apenhuizen: wij komen bij u langs om de zaak te bespreken
  • Tot 22.00 bereikbaar: telefonisch & online chat
  • Gratis rechtshulp: een schadevergoeding claimen kost u niets
  • Klantbeoordeling van 9/10 op basis van 87 reviews
"U heeft door toedoen van een ander letsel opgelopen. U heeft dus recht op een schadevergoeding! Ik neem al het werk rondom de zaak uit handen en zorg dat u een schadevergoeding krijgt. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel. Dit alles kan gewoon vanuit uw huis in Apenhuizen."

- Tjip Ridder, Directeur Ridder Letselschade
036 522 0342
06 50 22 24 23
info@ridder-letselschade.nl

Gouwzee 3A
3891 GH Zeewolde

Hulp bij letselschade in Apenhuizen

Als slachtoffer van een ongeval bent, is het van groot belang dat u snel kunt starten met het revalidatietraject. Het is voor u een stuk prettiger wanneer u dit kunt doen vanuit uw woonkamer in Apenhuizen. U zit er niet op te wachten om op en neer reizen naar een letselschade advocaat of jurist. Ridder Letselschade begrijpt dat helemaal. Wij komen daarom in elk letselschade traject op huisbezoek bij de cliënten die wij vertegenwoordigen.

Letselschade Advocaat in Apenhuizen inschakelen

Veel letselschadezaken worden afgehandeld door de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Het komt slechts zelden voor dat een schadevergoeding aangevochten moet worden via een rechter. Mocht uw zaak wel voor een rechter afgehandeld worden, dan schakelt Ridder Letselschade een letselschade advocaat in Apenhuizen in. Ook de kosten voor de rechtshulp via een advocaat worden volledig vergoed door de aansprakelijke partij. Deze rechtshulp is voor u dus gratis.

Welke soorten letselschade kunt u claimen?

Ridder Letselschade, uw letselschadespecialist in de regio Apenhuizen, kan u bijstaan bij allerlei soorten letselschade. De meeste cliënten die wij vertegenwoordigen hebben te maken gekregen met een verkeersongeval, arbeidsongeval of letselschade door dieren. De schade die ontstaat na deze ongevallen kan verhaald worden op de aansprakelijke partij. Dit kan lichamelijk letsel zijn, maar ook geestelijk letsel. De schadevergoeding voor gederfde levensvreugde heet smartengeld.

Letselschade voor werkgevers in Apenhuizen

Wanneer een werknemer arbeidsongeschikt wordt door letselschade, kan de werkgever het netto doorbetaalde loon soms verhalen op de aansprakelijke partij. Deze vorm van letselschade heet loonschade, het terugvorderen heet loonregres. Ook als bedrijf in Apenhuizenkunt u dus een schadevergoeding claimen via Ridder Letselschade. U bent weliswaar niet direct betrokken bij het ongeval, maar u merkt wel degelijk de schade die is aangericht. Dit doen wij kosteloos voor de werkgever, op basis van no cure no pay.

Claim uw schadevergoeding vanuit uw woning in Apenhuizen

De jurist van Ridder Letselschade komt vrijblijvend bij u langs in Apenhuizen om uw zaak te bespreken. Vertel ons uw verhaal en plan een afspraak in via het online contactformulier, via info@ridder-letselschade.nl of via 036 522 0342. Wij nemen uw zaak dan direct in behandeling en beoordelen de haalbaarheid.

Terug
Test: recht op letselschade?