Letselschade expert

Wanneer u letselschade oploopt door een ongeval, dan doet u er goed aan om een ervaren letselschade expert in te schakelen. Een letselschade expert is goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de branche en helpt u door de verschillende onderdelen van een letselschadetraject. U kunt uw zaak volledig uit handen geven, zodat u zich kunt richten op herstel.

 • Landelijk werkzaam: wij komen bij u langs om de zaak te bespreken
 • Tot 22.00 uur bereikbaar: telefonisch & online chat
 • Gratis rechtshulp: een schadevergoeding claimen kost u niets
 • Klantbeoordeling van 9/10 op basis van 124 reviews

Door de hulp van een ervaren letselschade expert weet u ook zeker dat u geen schadeposten over het hoofd ziet. Hierdoor claimt u een maximale schadevergoeding.

Vertel ons uw verhaal en wij zorgen dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Neem direct contact op

“U heeft door toedoen van een ander aangezichtsletsel opgelopen, dit heeft verstrekkende gevolgen voor uw dagelijks leven. U heeft dus recht op een schadevergoeding! Ik neem al het werk rondom de zaak uit handen en zorg dat u een schadevergoeding krijgt. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel.”

– Tjip Ridder, Directeur Ridder Letselschade

036 522 0342
06 50 22 24 23
info@ridder-letselschade.nl

Letselschade jurist, advocaat of expert?

Letselschade expert is eigenlijk een verzamelnaam voor iemand die gespecialiseerd is in letselschade. Dit kan een letselschade advocaat, een letselschade jurist of een letselschade specialist zijn. Er zijn veel overeenkomsten tussen de verschillende experts. Ze zijn allemaal gespecialiseerd in letselschadezaken en hebben een juridische opleiding.

Toch zijn er ook een aantal verschillen. Een letselschade jurist of specialist mag namelijk gratis voor u aan de slag, terwijl een letselschade advocaat dit niet mag. De advocaat rekent vaak een hoger uurloon. Als dit op basis van no cure no pay gaat, levert u dus wel een deel van uw schadevergoeding in wanneer uw zaak afgerond is, maar loopt u geen financieel risico. Letselschade juristen en specialisten mogen daarentegen weer niet procederen bij een rechtbank. Gelukkig is dit in veel gevallen niet nodig. Het overgrote deel van de letselschadezaken wordt opgelost via de verzekeraar van de tegenpartij nadat de aansprakelijkheid erkend is.

De verschillen en overeenkomsten in het kort

Letselschade advocaat

 • Gespecialiseerd in letselschade
 • Heeft Rechten gestudeerd
 • Rekent een hoger uurloon
 • Mag procederen voor de rechtbank
 • Mag no cure no pay

Letselschade jurist / specialist

 • Gespecialiseerd in letselschade
 • Heeft Rechten gestudeerd
 • Gratis voor u
 • Mag soms procederen
 • Mag no cure no pay

Een betrouwbare letselschade expert herkennen

Als letselschade expert hoef je niet geregistreerd te staan bij de orde van advocaten. Het ontbreken van een verplicht register zorgt er helaas voor dat er letselschade experts actief zijn die zich niet houden aan de afgesproken gedragscodes en kwaliteitseisen.

Om er toch voor te zorgen dat u een betrouwbare en kundige letselschade expert kunt herkennen, heeft de Letselschade Raad het Nationaal Keurmerk Letselschade in het leven geroepen. In dit register staan alle gekwalificeerde belangenbehartigers die u kunnen bijstaan in uw letselschadezaak. Deze letselschadebureaus worden regelmatig gecontroleerd en getoetst aan de gestelde kwaliteitseisen en de Letselschade Richtlijnen.

Ridder Letselschade is gekwalificeerd volgens dit register. U bent bij ons letselschadebureau dus verzekerd van een hoogwaardige dienstverlening.

Letselschade expert Ridder Letselschade

De experts van Ridder Letselschade zijn letselschade juristen. Wij gaan dus gratis voor u aan de slag. Samen met u zorgen we ervoor dat de aansprakelijkheid van de tegenpartij erkend wordt. Vervolgens brengen we alle schade in kaart. Door ons specialisme weet u zeker dat we geen schadeposten over het hoofd zien. U krijgt hierdoor een maximale schadevergoeding. In deze schadevergoeding houden we ook altijd rekening met het emotionele leed dat u is aangedaan. Dat gebeurt in een schadevergoeding voor smartengeld.

Zoals te lezen in onze klantervaringen hebben wij al veel zaken tot een goed einde gebracht zonder dat we hiervoor naar de rechtbank moesten. Uiteraard komt het wel eens voor dat een verzekeraar weigert te betalen. In dat geval is de rechtbank de enige optie. Ridder Letselschade zorgt er dan voor dat er een ervaren letselschade advocaat ingeschakeld wordt. Wij werken dan samen met de advocaat en zorgen dat de advocaat volledig op de hoogte is van uw zaak, zodat deze uw zaak kan aanvechten bij de rechtbank.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks