Klantbeoordeling 9.0/10
Nu tot 22.00 uur bereikbaar! 036 522 0342 info@ridder-letselschade.nl

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

Doe de letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 min heeft u een uitslag.

Doe de test

  • Pleidooi voor Smartengeld databank

  • Verzekeraars hebben de sleutel in handen voor betere regeling van letselschade!

  • Aansprakelijkheid ouders Tristan van der V.

Letselschadevergoeding

Recht op letselschade vergoeding?

Letselschade oplopen is erg vervelend en als dit u overkomt, zult u waarschijnlijk niet als eerste aan geld denken. Toch is dit niet onbelangrijk; letselschade kan er namelijk voor zorgen dat u uw werk niet meer volledig kunt doen. Een letselschade vergoeding helpt u in zo’n geval verder. Door middel van een letselschadevergoeding kunt u namelijk weer in staat worden gesteld uw leven na het ongeluk weer op orde te krijgen. Niet elke advocaat kan een letselschadevergoeding goed berekenen. Klop daarvoor bij onze letselschadespecialisten aan. De vergoeding van uw letselschade is bij ons echt in goede handen.

De specialisten van ons letselschade bureau nemen uw situatie onder de loep en gaan voor u uitzoeken of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding. U kunt hiervoor gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gratis berekening letselschadevergoeding

Ons letselschadebureau is een professioneel bureau en werkt uitsluitend voor slachtoffers die letselschade hebben opgelopen en een letselschadevergoeding aan willen vragen. Wij werken landelijk en berekenen u geen kosten, ook niet als het verkeerd afloopt en u geen vergoeding van uw letselschade ontvangt.

Letselschadevergoeding is belastingvrij!

Wist u dat een letselschade vergoeding belastingvrij moet worden verstrekt door de verzekeraar? Dat gebeurt met een zogenaamde belasting garantie. Mocht de belastingdienst van mening zijn dat uw letselschadevergoeding toch valt onder belastbaar inkomen, dan moet u dat direct aan de verzekeringsmaatschappij melden. Zij neemt dan het verweer van u over en, mocht dat worden verloren, betaalt de maatschappij de belasting. Voor u is de letselschade vergoeding dus altijd gegarandeerd belastingvrij!

Keurmerk Letselschade

Ridder Letselschade beschikt sinds 2008 over het Keurmerk Letselschade. Dat garandeert dat onze dienstverlening aan de gestelde strenge kwaliteitseisen voldoet.

Hebt u vragen over gratis juridische hulp bij uw letselschadevergoeding? Belt u ons dan op werkdagen tot 22.00 uur op: 036-522 03 42.

Terug