Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Aanpassing website Ridder Letselschade

18 April, 2010 14:35

Binnenkort zal onze website een aantal wijzigingen ondergaan. Uit onderzoek is gebleken dat met name de gebruiksvriendelijkheid verder kan worden verbeterd.Het navigeren door de site zal worden verbeterd, door het aanbrengen van een nieuwe menustructuur. Ook zullen er op de homepage nieuwe buttons verschijnen die direct toegang geven tot bijvoorbeeld de verbeterde letselschadetest. Via Twitter zal de buitenwereld op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken.

Deskundige rechtsbijstand

Ondertussen blijven wij natuurlijk uw adres voor deskundige en gratis rechtsbijstand bij letselschade. Wij zijn een aantal gedreven deskundigen die zich met name hebben gespecialiseerd op het terrein van de verkeersaansprakelijkheid. Dus, bent u slachtoffer van een aanrijding of ander verkeersongeluk, schroom niet ons te bellen voor advies. Het kost u niets, ook al worden uw belangen al behartigd door een ander.

Klik hier voor het contactformulier of bel op werkdagen zelfs tot 22.00 uur: 0365220342.

Terug
Test: recht op letselschade?