Aanrijding Spiekweg/Dasselaarweg Zeewolde

Bij een aanrijding op de kruising van de Spiekweg/Dasselaarweg te Zeewolde, hebben op 17 december 2011 meerdere personen letsel opgelopen. Bij die aanrijding raakte, zoals de feiten zich nu laten aanzien, een bestuurster de macht over het stuur van haar personenauto kwijt waarna zij vrijwel frontaal tegen een tegemoet komende personenauto aanreed. Die personenauto kwam uit de richting van Nijkerk en wilde rechtsaf slaan, richting Dasselaarweg.

 Letselschade claimen

De twee vrouwen die in de tegemoetkomende personenauto zaten, zijn via Bureau Slachtofferhulp bij Ridder Letselschade terechtgekomen. Hun was geadviseerd om ter berekening en voor het claimen van hun letselschade, een letselschadespecialist met het Keurmerk Letselschade in de arm te nemen. Welnu, aan die voorwaarde voldoet Ridder Letselschade. Beide dames hebben zodanig letsel opgelopen, dat zij volledig arbeidsongeschikt zijn geraakt.

Vragen over uw letselschadedossier of aanrijding?

Hebt u vragen over uw letselschadedossier of over een aanrijding die u hebt meegemaakt? Bel ons gerust, het kost u niets en wij zijn op werkdagen tot 22.00 uur voor uw vragen bereikbaar. U kunt bellen naar 036 – 522 03 42. U kunt ook hier klikken voor het contactformulier.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks