Aanrijdingen eisen levens

Aanrijdingen eisen levens

Frontend Development

Bij meerdere aanrijdingen zijn het afgelopen weekeinde mensen gewond geraakt of overleden. Een inwoner van Buitenkaag overleed in de nacht van vrijdag op zaterdag nadat hij met zijn auto in het water belandde. Een voorbijganger zag de auto in het water liggen en belde 112. Duikers van de brandweer haalden de bestuurder uit de auto. Ambulancepersoneel probeerde hem ter plekke te reanimeren, maar dat was zonder succes.

In Den Haag kwam zaterdagavond een bestuurder om het leven toen die met zijn auto tegen een boom reed. Hij verloor waarschijnlijk de macht over het stuur door een te hoge snelheid. Twee inzittenden raakten zwaargewond. In dezelfde stad overleed zaterdagnacht een 44-jarige man nadat hij was aangereden door een voertuig van Randstadrail. Hij en een andere man hadden het voertuig niet zien aankomen. De andere man zag het voertuig nog net op tijd aankomen en kon nog wegspringen.

In de vroege zondagochtend kwam een man om het leven toen hij op de snelweg A59 door een auto werd geschept. Zijn familie denkt dat de man na een bezoek aan bekenden een kortere weg naar huis wilde nemen en daarom de snelweg is overgestoken, maar zeker is dat niet.

In Heerlen kwam zondagmiddag een 90-jarige blinde voetganger om het leven toen hij werd aangereden door een auto. Het slachtoffer liep op het trottoir toen een wagen met hoge snelheid de straat inreed en over de man heen reed. De bestuurder had nog maar net zijn rijbewijs. In Sint Maartensdijk overleed een bejaarde fietsster nadat ze frontaal door een automobilist was aangereden. De chauffeur van de wagen had te veel gedronken. Bij Pesse in Drenthe verongelukte zondagavond op de A28 een motorrijder. Bij dat ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.

Een 26-jarige vrouw uit het Noord-Limburgse dorp Bergen verongelukte zaterdagavond op de Rijksweg bij haar woonplaats. Ze botste met haar auto tegen een boom. Op dezelfde avond overleed een 17-jarige bromfietsster uit Oldebroek als gevolg van een ongeval eerder op de dag. Het meisje reed in het Gelderse dorpje ’t Loo toen een automobilist haar van achteren aanreed. Eveneens in Gelderland, namelijk in Heelweg, overleed de bestuurder van een personenauto nadat hij op een kruising in botsing kwam met een bestelbusje.

De laatste blogs

Default Image

Waarom keurmerkkantoren lid moeten worden van de NLE

Medio 2023 is Ridder Letselschade weer lid geworden van de branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE). Wij merkten namelijk dat de NLE ondertussen was uitgegroeid tot een volwaardige branchevereniging, die de belangen van de aangesloten leden en daarmee van slachtoffers die letselschade willen claimen, behartigt. Belangrijk is om te vermelden dat de NLE alleen toegankelijk is […]

Tjip Ridder

Lees meer
Default Image

Hoe zit het met de kosten wanneer je letselschade wilt claimen?

Vaak krijgen wij vragen van (mogelijke) cliënten hoe het met de kosten zit die ze moeten betalen voor het claimen van hun letselschade, de zogenaamde buitengerechtelijke kosten. Vaak vraagt men of het op basis van no cure no pay kan. Dat kan dus niet, maar onze oplossing is nog veel voordeliger voor de cliënt. Dat […]

Tjip Ridder

Lees meer
Default Image

Second opinion levert € 140.000,00 op!

In februari 2021 namen wij een dossier over van een rechtsbijstandsverzekeraar, omdat hun verzekerde, een man van toen 26 jaar, ontevreden was over de dossierbehandeling. Hij had begin 2017 een eenzijdig ongeval doorgemaakt en werd sindsdien bijgestaan door de rechtsbijstandsverzekeraar tegen de SVI-verzekeraar. Deze jongeman had tot het moment van de overname slechts € 1.200,00 […]

Jessica Ridder

Lees meer
© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks