Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Gewonden bij aanrijdingen

30 September, 2010 16:06

Aanrijding Lelystad

In Flevoland hebben zich de afgelopen dagen diverse zware aanrijdingen voorgedaan. Vorige week was een fietser in Zeewolde betrokken bij een aanrijding waarbij hij zwaar gewond raakte, afgelopen woensdag zijn een moeder en haar 3-jarige dochter bij een aanrijding met een tractor in Lelystad zwaargewond geraakt Het ongeval gebeurde op de Vijzelweg te Lelystad. De vrouw fietste met haar kind achterop en belandde door nog onbekende oorzaak onder de tractor. Beide slachtoffers zijn naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht. Hun verwondingen zijn nog niet bekend.

Aanrijding Urk

Een man en een vrouw op Urk zijn dinsdagavond gewond geraakt bij een frontale botsing. Het ongeluk gebeurde vlakbij de carpoolplaats langs de Domineesweg bij Urk. Volgens de politie reed de man vanaf de A6 de weg op in de richting van Urk. De vrouw kwam hem tegemoet en kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. De beide bestuurders raakten bekneld in hun auto's en moesten daaruit worden bevrijd. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Terug
Test: recht op letselschade?