Gewonden bij explosie Putten

Bij een explosie in een grillrestaurant in Putten (Gld) zijn zaterdagavond tien personen gewond geraakt.
De slachtoffers hebben door de steekvlam brandwonden opgelopen. De gewonden zijn naar het Sint Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk gebracht. Vijf konden dezelfde avond alweer naar huis, vijf anderen moesten een nacht ter observatie in het ziekenhuis blijven. De slachtoffers zijn niet in levensgevaar geweest, al is één van hen op de intensive care opgenomen. Behalve dit slachtoffer, zijn alle anderen inmiddels weer thuis.

De explosie heeft omstreeks 21.00 uur plaatsgehad in het Steakhouse T-Rex te Putten, terwijl de gasten aan het steengrillen waren. Kennelijk is een gasbus onder de steengrill in brand gevlogen en heeft de steekvlam de gasten aan die tafel verwond. Er is verder geen brand uitgebroken en de gewonden zijn allen aan die bewuste tafel gevallen.

De politie en Arbeidsinspectie zijn bezig met het onderzoek naar de oorzaak van de brand. De slachtoffers kunnen zich laten bijstaan door een letselschadespecialist om de eigenaar van het restaurant aansprakelijk te kunnen stellen voor hun letselschade.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks