Direct inzicht in uw zaak: doe de test

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

  • Eerste slag gewonnen in een 15-jarig letselschadetraject!

Gewonden bij ongeluk Golflaan-Spiekweg Zeewolde

11 Maart, 2014 13:26

Het ongeluk vond plaats op de kruising van de Golflaan met de Spiekweg, net buiten de bebouwde kom van Zeewolde. Een auto met daarin werknemers van een Zeewoldens bedrijf kwam in botsing met een busje waarin twee kinderen werden vervoerd. Eén van beide zal naar alle waarschijnlijkheid geen voorrang aan de ander hebben verleend.

Er was sprake van beknelling van één of meerdere slachtoffers. De traumahelikopter werd ter plaatse gevraagd voor het velenen van noodhulp. Meerdere slachtoffers werden naar een zieienhuis vervoerd. Naar verwachting zal de politie onderzoek doen naar de toedracht.

Aansprakelijkheid en schadevergoeding

Inzittenden van beide voertuigen kunnen hun schade vergoed krijgen, ook al is de schuldvraag nog niet duidelijk. Zij zijn namelijk zogenaamde schuldloze derden en hebben aan het ontstaan van de aanrijding geen schuld. Als er een Schade Verzekering Inzittenden (SVI) voor de voertuigen is afgesloten, kunnen ook de bestuurders hun letselschade vergoed krijgen, ook al hebben zij een fout gemaakt.

Het zou natuurlijk beter zijn als alle slachtoffers weer zo snel mogelijk volledig hersteld zijn, maar als dat niet zo mocht zijn, is het goed te weten dat zij in beginsel hun schade vergoed kunnen krijgen.

Vragen over ongeval en schade

Voor vragen over dit of een ander ongeval, kunt u op werkdagen tot 22.00 uur telefonisch contact met ons opnemen via 036-5220342. Uiteraard is dat gratis en geheel vrijblijvend.

Terug
036 522 0342