Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Goedgekeurd door Keurmerk Letselschade

14 November, 2014 13:58

Na de audit op 13 november 2014 is gebleken, dat Ridder Letselschade aan alle eisen voldoet! Dat was de uitkomst van een enerverende dag, waarop de drie-jaarlijkse audit namens de Stichting Keurmerk Letselschade werd uitgevoerd. Een felicitatie voor alle medewerkers van ons bedrijf, die hun werk met toewijding en deskundigheid uitvoeren.

Onderwerpen audit Keurmerk Letselschade

De eisen die aan een letselschadebureau worden gesteld zijn zeer uitgebreid en liggen op het terrein van de bejegening van slachtoffers, de transparantie in de financiële huishouding, de vakbekwaamheid van de medewerkers, enz. Er wordt gekeken naar welk beleid er is vastgelegd en of aan dat beleid de hand wordt gehouden qua termijnen waarin wordt gereageerd, of qua meting van de klanttevredenheid. Daarbij is natuurlijk belangrijk dat niet alleen de goede cijfers worden genoteerd, maar ook de kritische kanttekeningen. Die zijn er niet veel, maar af en toe komen die natuurlijk wel voor. Toch weten wij een gemiddelde te scoren van 8,6.

Vragen aan of over ons?

Bel of mail ons gerust als u meer over ons en onze dienstverlening wilt weten! Wij zijn op werkdagen tot 22.00 uur bereikbaar voor uw vragen. U kunt ook het contactformulier invullen of gelijk de letselschadetest doen. Een test waar u echt iets aan hebt!

Terug
Test: recht op letselschade?