Letselschade door koolmonoxide bijna afgerond

Op 1 maart 2012 werden circa 25 bezoekers van het kartcentrum ‘De Oude Fabriek’ in Stadskanaal blootgesteld aan een veel te hoog gehalte koolmonoxide. Na onderzoek bleek dat de afzuiging van lucht niet goed functioneerde, waardoor er geen verversing van de lucht was. Het gevolg was dat de bezoekers zich onwel voelden, hoofdpijn kregen en uiteindelijk (gelukkig) naar buiten vluchtten. Vrijwel iedereen werd opgenomen in een ziekenhuis en daar ter observatie een nacht gehouden.

Aansprakelijkheid

Een groot deel van de bezoekers klopte bij Ridder Letselschade aan. Wij zorgden ervoor snel het rapport van de Arbeidsinspectie te krijgen, waaruit de gebreken aan het ventilatiesysteem bleken. Uiteindelijk duurde het veel te lang eer de verzekeraar van het kartcentrum aansprakelijkheid erkende. Maar, de aansprakelijkheid werd erkend en daar ging het om. Vervolgens konden wij de letselschade van onze cliënten in kaart gaan brengen. Alle dossiers zijn afgewikkeld tot volle tevredenheid van de cliënten.

Vragen over letselschade?

Hebt u ook vragen over uw letselschade? Wilt u uw situatie vrijblijvend bespreken? Bel ons dan! Wij zitten voor u klaar en het mooiste is, het kost u niets. Ook niet als u geen zaak blijkt te hebben. En, als u wel een schadevergoeding ontvangt, is die helemaal voor u. Ridder Letselschade heeft het Keurmerk Letselschade en zal daarom nooit in dit soort vraagstukken een no cure no pay contract met u afsluiten.

U kunt ons op werkdagen tot 22.00 uur bereiken via 036 – 522 03 42 of klik hier voor het contactformulier.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks