Na 11 jaar schadevergoeding voor letselschade!

Na 11 jaar ontving een jongeman een schadevergoeding voor ernstig letsel na een verkeersongeval. Hij werd juni 2002 als voetganger door een personenauto aangereden, hij was toen net 14 jaar oud. De jongen werd frontaal geraakt en raakte daarbij zwaargewond. Hij is drie maanden opgenomen geweest en is in die periode vier keer geopereerd. Er was sprake van ernstig beenletsel en een knie- en onderbeenfractuur.

Blijvend letsel

Helaas is er sprake van blijvend letsel, de jongen is nooit meer de oude geworden en moet zich blijven voortbewegen met een stok. De jongen is echter niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft een andere studierichting gekozen. Hij is nu afgestudeerd jurist.

Advocaat deed niets

Deze cliënt kwam in 2011 bij ons met de vraag, of wij zijn dossier eens wilden bekijken. Zijn advocaat had daar namelijk de laatste 4,5 jaar niets meer aan gedaan (!) Wij hebben alle dossierstukken opgevraagd en hebben de zaak weer op de rails gezet.

Schadevergoeding

Nu, bijna drie jaar later, is het dossier afgerond met een voor de cliënt zeer bevredigende schadevergoeding. Hij kan het letsel niet meer ongedaan maken, maar met de schadevergoeding kan hij zijn nieuwe droom realiseren, namelijk een eigen advocatenkantoor.

Niet tevreden over uw belangenbehartiger?

Helaas maken wij maar al te vaak mee dat slachtoffers ontevreden zijn over hun belangenbehartigers. Soms is dat niet terecht, vaak echter wel. Dan zijn er gewoon simpele dingen als het op tijd reageren, niet gebeurd. Ook inhoudelijk gaat er nog wel eens iets fout, waardoor er een veel te lage schadevergoeding uit de bus rolt.
Ridder Letselschade verleent gratis een second opinion en, als het nodig is, kan uw dossier worden overgenomen. Ook verwijzen wij soms door naar collega’s, wanneer wij denken dat iemand daar beter kan worden geholpen.
Hebt u ook een vraag over uw dossier? Of bent u niet tevreden? Bel ons gerust, onze letselschadespecialisten zitten voor u klaar en het kost u niets. Op werkdagen tot 22.00 uur via 036 – 522 03 42. U kunt ook hier klikken voor het contactformulier.
© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks