Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Ongevallen eisen slachtoffers

29 Maart, 2011 10:27

Afgelopen zondag zijn twee inzittenden van een personenauto op de snelweg A6 tussen Almere Buiten en Lelystad gewond geraakt. Eén van de voertuigen sloeg over de kop. De inzittende van deze auto is zwaargewond naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht. Het is nog niet duidelijk wie van de bestuurders de aanrijding heeft veroorzaakt. Wel bleek één van hen teveel alcohol te hebben gedronken. Personeel van de traumahelikopter verleende assistentie op de plek van het ongeluk.

Ongeval Nijkerk

Een 11-jarige jongen uit Nijkerk die vorige week op een bouwplaats werd bedolven onder een berg zand, is overleden. Door het ongeluk was hij in coma geraakt. De jongen was woensdag samen met een vriendje aan het spelen op het terrein. Hij raakte bedolven toen een berg zand ineens inzakte. Omstanders wisten hem te bevrijden, maar de jongen was door zuurstofgebrek al buiten bewustzijn.

Het ongeluk wordt door de politie en de Arbeidsinspectie onderzocht.De familie wil weten wie voor het ongeval aansprakelijk is. De gemeente heeft al zorg gedragen voor het verwijderen van de zandberg, maar dat mag volgens de gemeente niet als schuldbekentenis worden opgevat.

Voor de jongen is een speciale website geopend. Klik hier voor de link.

Terug
Test: recht op letselschade?