Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Ridder Letselschade heeft nieuwe collega's

5 Januari, 2015 09:33

Bij Ridder Letselschade zijn twee nieuwe collega's aan de slag gegaan; wij zijn verheugd met hun komst. Als belangenbehartiger is per 1 januari 2015 voor ons gaan werken mr. Christine Pesman. Zij is register-expert personenschade (re) en gecertificeerd mediator. Zij is mede daardoor een aanwinst voor het keurmerkkantoor dat Ridder Letselschade is. Christine heeft een lange carrière in de letselschadewereld achter de rug, als laatste is zij werkzaam geweest voor het FNV. Daarvoor heeft zij ongeveer 12,5 jaar als buitendienst medewerkster gewerkt bij Delta Lloyd. Kortom, zij kent het klappen van de zweep en zal uw belangen graag namens Ridder Letselschade op een deskundige en empathische manier behartigen.

Daarnaast hebben wij sinds 3 december jl. mogen verwelkomen Paula de Boer. Zij heeft een secretariële functie aanvaard en is als secretaresse van mr. Tjip Ridder werkzaam. Zij heeft haar sporen in de horeca verdiend, maar heeft ook de nodige administratieve kennis en vaardigheden opgebouwd. Zij koppelt daardoor een hoog serviceniveau aan accuratesse en snelheid van werken. Wij zijn daarom erg blij met haar komst.

Binnenkort zullen beiden zich op een aparte pagina binnen ons team verder aan u voorstellen.

Terug
Test: recht op letselschade?