Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Ridder Letselschade heeft per 1 januari 2013 een nieuwe directie.

2 April, 2013 12:41

Op 27 maart jl. is geformaliseerd dat de bedrijfsactiviteiten van Ridder Letselschade per 1 januari 2013 worden voorgezet door Ridder & Lodewijk Letselschade BV. Na ongeveer anderhalf jaar te hebben samengewerkt, hebben oprichters Tjip Ridder en Sjoerd Lodewijk, beiden jurist en meer dan twintig jaar ervaring in de letselschadebranche, besloten om hun activiteiten te bundelen. De handelsnaam blijft overigens ongewijzigd.

Regres loonschade

Het doel van de samenwerking is een verbreding van de basis, die moet leiden tot expansie op langere termijn. Zo gaat de nieuwe vennootschap zich nadrukkelijk ook richten op het MKB wat betreft regres van loonschade. Via de website www.salaris-terughalen.nl wordt het nieuwe label gestalte gegeven.

Keurmerk Letselschade

Het behartigen van de belangen van slachtoffers blijft uiteraard voorop staan. Niet voor niets beschikt Ridder Letselschade immers over het Keurmerk Letselschade. De eisen die dat keurmerk aan de bedrijfsvoering stelt, worden hoog in het vaandel gehouden.

Hebt u vragen over dit artikel? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail!

Terug
Test: recht op letselschade?