Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Reactie op ingezonden brief van het NIVRE aan de Tweede Kamer

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

Ridder Letselschade opent geen hulppunt treinramp

7 Mei, 2012 11:25

Ridder Letselschade opent geen speciaal meld- of hulppunt voor slachtoffers van de treinramp nabij Amsterdam. Waarom niet? Omdat Ridder Letselschade via e--mail 24 uur per dag bereikbaar is. Bovendien zijn wij telefonisch op werkdagen tot 22.00 uur bereikbaar voor uw vragen over het treinongeval of een ander ongeluk waarbij letselschade of overlijdensschade is ontstaan. Wilt u dat wij uw letselschade claimen bij de Nederlandse Spoorwegen? Natuurlijk claimen wij uw letselschade op degene die aansprakelijk is. Ook kunnen wij uw letselschade goed berekenen omdat wij deskundigen zijn op het gebied van de letselschade en letselschadeberekening. En belangrijk: wij hebben het Keurmerk Letselschade!

Ridder Letselschade claimt uw letselschade

Wij zijn letselschadespecialisten en hebben veel ervaring op het gebied van het berekenen en claimen van letselschade. Bovendien gaan wij altijd gratis voor u aan de slag. Mocht het niet lukken uw zaak rond te krijgen, dan krijgt u geen rekening gepresenteerd. Krijgen wij de zaak wel rond, dan ontvangt u 100% van de schadevergoeding. De Nederlandse Spoorwegen heeft inmiddels toegezegd de schade te vergoeden omdat er een rood sein is gemist. Niks no cure no pay dus, helemaal niet nodig!

Bel of mail Ridder Letselschade!

U kunt ons op werkdagen tot 22.00 uur bereiken via 036-5220342, of 06-50222423. Bel gerust, het kost u niets en kan u veel wijzer maken, U kunt ook hier klikken voor het contactformulier. Als u dat volledig invult, nemen wij direct contact met u op. Doen, het kost immers niets!

Terug
Test: recht op letselschade?