Spookbeller met fake letselschade

Ridder Letselschade wordt lastig gevallen door een spookbeller die valse gegevens over een letselschade doorbelt. Hij probeert de letselschadespecialisten van Ridder Letselschade naar Zwolle, Almelo of Enschede te lokken met de meest zware letselschadegevallen. Steeds moest de traumahelikopter er aan te pas komen om de man uit zijn benarde positie te bevrijden en was er sprake van zwaar letsel.

Inmiddels vermoeden wij dat dezelfde beller onjuiste informatie over Ridder Letselschade verspreidt, onder meer in de richting van Omroep Flevoland. Om deze redenen is de politie inmiddels ingeschakeld en zal worden overwogen om aangifte te gaan doen wegens poging tot oplichting en laster/smaad.

Inname van nieuwe letselschade gevallen

Ridder Letselschade neemt al haar (potentiële) klanten natuurlijk zeer serieus. Maar, wij willen ervoor waken energie te steken in een spookverhaal. Daarom kunnen wij u vragen of wij u mogen terugbellen om een afspraak te verifiëren. Wij vragen u daarvoor om begrip.

Hebt u hier vragen over of wilt u doorgeven wie deze man is? Wij zijn op werkdagen tot 22.00 uur te bereiken op telefoonnummer 036 – 522 03 42.

© Copyright Ridder Letselschade 2024 Powered by Online marketing bureau iClicks