Test: heb ik recht op schadevergoeding?

De letselschadetest

Gebruik de onderstaande test om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een letselschadeclaim. Binnen 5 minuten heeft u een uitslag.

Doe de test

036 522 0342

Bereikbaar tot 22:00!

Afspraak maken

Gratis advies gesprek

  • Problemen in letselschadeland: open brief Tweede Kamer

  • Reactie op uitzending van Argos: advocaat of jurist?

  • Eerste slag gewonnen in een 15-jarig letselschadetraject!

Tros Radar over no cure no pay

11 Januari, 2010 14:17

Tros Radar besteedde maandagavond aandacht aan no cure no pay bij letselschade. Niet ten onrechte, zo bleek maar weer eens.Uit het onderzoek blijkt namelijk, dat er nog steeds veel mis is met sommige letselschadekantoren in Nederland. Men biedt een slachtoffer een no cure no pay contract aan terwijl dat helemaal niet hoeft, of declareert zelfs dubbel.

Keurmerk Letselschade

Ridder Letselschade is een keurmerkkantoor en verleent gratis rechtshulp bij letselschade door ongeval. Geen no cure no pay, alles is voor het slachtoffer. Wij betalen zelfs uw advocaat mocht het nodig zijn om naar de rechter te stappen (wat overigens bijna nooit nodig is).

Laat u niet bestelen maar ga in zee met een keurmerkkantoor zoals Ridder Letselschade. Bel of mail gratis voor advies of second opinion. Wij nemen ook geheel kosteloos de behandeling van uw dossier over van uw rechtsbijstandverzekeraar of bureaus als Letselcash, Bureau Pals, Mr. Claim, Jurilex, etc.

Terug
Test: recht op letselschade?